chepos
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Re: chepos
Ja pracuję, po aktualizacji nie można kopiować wniosku trzeba wprowadzać wszystko od nowa.
-
- Praktykant
- Kontakt:
U mnie jest tak samo. Nie kopiuje ,trzeba wprowadzać od nowa.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA, DM, DE
- Kontakt:
witam, tak jest niestety, wszystko od nowa trzeba, dodatek energetyczny też
-
- Praktykant
- Kontakt:
Informacja od INFOR:Funkcja kopiowania jest czasowo wyłączona ze względu na duże zmiany w całym systemie wyliczania wniosków. Będzie przywrócona w kolejnych wersjach aplikacji.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Biuro Zasobów Mieszkaniowych i Windykacji
- Kontakt:
Witam. Po aktualizacji programu wyzerowały się wszystkie parametry do obliczeń dodatków. Mamy spory problem z uzupełnieniem bazy danych przez Infor. Potrzebuję pomocy w formie zrzutów ekranu z programu w celu ręcznego uzupełnienia danych. Czy mogę poprosić o kontakt na [email protected] osobę, u której aktualizacja przebiegła bez problemu?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW/FA
- Kontakt:
Witam, ja również mam problem, jak macie ustawione procent wydatków przyjęty do naliczenia podstawy dodatku mieszkaniowego? a może ktoś podzieli się jak to ustawić ?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne, kadry, pomoc społeczna
- Kontakt:
najlepiej skontaktować się z Inforem. Może trzeba przesłąć do nich baze.AKukulka pisze: 08 lip 2021, 10:16 Witam. Po aktualizacji programu wyzerowały się wszystkie parametry do obliczeń dodatków. Mamy spory problem z uzupełnieniem bazy danych przez Infor. Potrzebuję pomocy w formie zrzutów ekranu z programu w celu ręcznego uzupełnienia danych. Czy mogę poprosić o kontakt na [email protected] osobę, u której aktualizacja przebiegła bez problemu?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Biuro Zasobów Mieszkaniowych i Windykacji
- Kontakt:
Dokładnie tak, jednak ze względu na RODO Biuro Prawne nie wyraża zgody, czekam na umowę o powierzenie danych osobowych.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne, kadry, pomoc społeczna
- Kontakt:
Logujesz się jako Administrator > zakładka Parametry > na dole ikonka odnośnie edycji>bronka20 pisze: 08 lip 2021, 10:29 Witam, ja również mam problem, jak macie ustawione procent wydatków przyjęty do naliczenia podstawy dodatku mieszkaniowego? a może ktoś podzieli się jak to ustawić ?
Klikasz Parametry obliczenia dodatku mieszkaniowego.
Odszukujesz Procent wydatków, którego nie moze przekraczać wysokość DM > i wpisujesz wartość w okienku poniżej
Oprócz chepos - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
przelewy DM i wykaz
decyzja jeszcze do czerwca
Wzór decyzji od lipca
Dochody- co w takiej sytuacji
Dopłata do czynszu- dodatek mieszkaniowy
Problem w Sygnity
decyzja zus
Co teraz wysłać do zarządcy?
Ryczałt od marca 2021
Gospodarstwo rolne
wnioskodawca w areszcie
Miesięczne listy wypłat
wezwanie z art. 64 par.2 czy 7 ust. 13 ustawy DM?
JAKI dokument - dom prywaty
Umorzenie postępowania - śmierć wnioskodawcy
szkolenie zm.07