minął 4 lipca - HYdE PaRK

Strona 19 z 24    [ Posty: 238 ]

Napisano: 03 sie 2012, 4:00

\"Biada wam, uczonym w Prawie, bo wzieliscie klucze poznania; sami nie weszliscie, a przeszkodziliście tym, ktorzy wejść chcieli\" (Łk11.52-53)

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 03 sie 2012, 8:22

schizy o godz. 2.00
~oko

Napisano: 03 sie 2012, 10:43

szkólka w konstancinie - zaoczna, o której nikt nie słyszał.
specjalizacje nie dokończone - bo ci nie przyjeli projektu i nie dali - oni - skończyć
sprawy w sądzie przegrane - obie w okręgowym sądzie pracy
z roboty sie szurneli

zaprzeczysz ?

podaj przykład jednej rozwiazanej przez ciebie sprawy!
JEDEN PRZYKŁAD -
poza wklejerstwem to juz faktycznie załatwiłaś wszystkich na cacy

~albowiem

Napisano: 03 sie 2012, 14:45

jeszcze - bez matury, a poza tym
dzibar myśli że może bezkarnie wypisywać bzdury, nic bardziej mylnego, jeśli czyta biblię to powinna wiedzieć, że dosięgnie ją miecz sprawiedliwości, a kto sieje zło - zło zbiera

~Romek

Napisano: 04 sie 2012, 0:51

to, że obnażam obłudę członków partii PO, którzy zachowuja się dokladnie tak jak faryzeusze to nie jest zło tylko otwieranie oczu ludziom mamionym przez tych, którzy tak chętnie afiszuja sie wysokim wykształceniem, wszelkimi papierami, a w praktyce na koszt państwa uzupełniaja wykształcenie i umiejetnosci, ktorych jak widać na każdym kroku im brakuje.

Moim wykształceniem nie musze sie wstydzić ani ja, ani moi nauczyciele - bo jak widać po pierwsze czuje zawód pracownika socjalnego, a po drugie - jak to widać - moje diagnozy się sprawdzają:))))))))) - a po trzecie udowadniam jako jedna z pierwszych, ze pracownik socjalny to nie worek do bicia tylko człowiek z krwi i kości, który potrafi zadbać i o siebie i o swoich klientów ( nie ich kosztem ) - moje sumienie jest spokojne i jestem gotowa poddać sie każdej ocenie nie bojac się o rezultat
bo prawda predzej czy później zawsze na jaw wychodzi

Jeżeli wiec wam przeszkadza moje średnie wykształcenie - to wasz problem - ja z nim sie czuje dobrze i wcale nie zamierzam sie tłumaczyć, po prostu robie swoje, a ty wykształcony tez rob swoje - praktyka pokaże kto jest skuteczniejszy:)))))))
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 04 sie 2012, 0:53

i jeszcze jedno, bzdury to ja wypisuje wg ciebie - to jest twoja opinia i niech to będzie zaznaczone, a ze w twoim zdaniu widać niespojnosc to juz insza inszosc
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 04 sie 2012, 0:57

szkólka w konstancinie - zaoczna, o której nikt nie słyszał.
specjalizacje nie dokończone - bo ci nie przyjeli projektu i nie dali - oni - skończyć
sprawy w sądzie przegrane - obie w okręgowym sądzie pracy
z roboty sie szurneli

zaprzeczysz ?

podaj przykład jednej rozwiazanej przez ciebie sprawy!
JEDEN PRZYKŁAD -
poza wklejerstwem to juz faktycznie załatwiłaś wszystkich na cacy
po pierwsze - nie stawiasz diagnoz a wklejasz cudze artykuły
po drugie - skoro takiś pracownik socjalny to dlaczego cie szurnęli z roboty i przegrałaś dwa razy w okręgowym sądzie pracy (a może i już trzeci tylko milczysz?)
po trzecie - jeden przykład twojego udowodnienia i załatwionej sprawy - Q.RWA JEDEN PRZYKŁAD
~albowiem

Napisano: 04 sie 2012, 0:58

i jeszcze jedno - bo ciebie nie lubię
~albowiem

Napisano: 04 sie 2012, 1:01

i piszesz bzdury i nie jest to tylko jedna opinia Romka
~albowiem

Napisano: 04 sie 2012, 1:03

to również moja opinia
~p

Strona 19 z 24    [ Posty: 238 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU