moduł I C3 - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 26 paź 2016, 10:32

Wnioskodawca złożył wniosek na protezę. Wysłałam go do eksperta PFRON. Ekspert ocenił negatywnie bo miał zawyżone oferty i kazał przynieść nowe. Po otrzymaniu pisma z PFRON-u napisałam do wnioskodawcy, że ekspert negatywnie ocenił oferty ale jak w ciągu 14 dni przyniesie nowe to napisze następne skierowanie do eksperta. Po kilku dniach wnioskodawca poinformował mnie telefonicznie, że napisał odwołanie do PFRON-u i nie będzie przynosił nowych ofert. Co ja mam zrobić? POMOCY.
pcpr

Napisano: 26 paź 2016, 11:00

Ja bym nic nie robiła. Jeśli wysłałaś pismo z terminem to masz sprawę jasną.. jeśli nie doniesie to zamykasz wniosek. A skoro napisał do PFRONu to bardzo jestem ciekawa co oni mu odpiszą.. może wtedy dostaniesz też pismo z PFRONu o przywróceniu terminu czy coś w tym stylu.
lena15

Napisano: 26 paź 2016, 11:21

lena15 pisze:Ja bym nic nie robiła. Jeśli wysłałaś pismo z terminem to masz sprawę jasną.. jeśli nie doniesie to zamykasz wniosek. A skoro napisał do PFRONu to bardzo jestem ciekawa co oni mu odpiszą.. może wtedy dostaniesz też pismo z PFRONu o przywróceniu terminu czy coś w tym stylu.
popieram jeśli nie dostarczy nowych ofert w terminie wniosek pozostawiasz bez rozpatrzenia i tyle w temacie, przecież to nie nasz "wymysł" z tymi opiniami eksperta, a o odwołaniu do PFRONu to też słyszałam kilkukrotnie od Wnioskodawców i jakoś do tej pory nikomu z nich nie udało się "skutecznie" odwołać ;-)
ewaaa

Napisano: 26 paź 2016, 11:43

dziękuje za odpowiedź
pcpr

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x