moja wigilia
Re: moja wigilia
Socjalne powinny pamiętać o takihc ludziach na święta ale oni nie , kawunia, stempelek, zakupy i o 16 do domu...
Adam i inni wirtualni klienci - jesteście cyniczni tak grać losem ludzi, którzy naprawdę cierpią i co dzień i w święta, podszywać się po nich - by dokopać socjalnym. Piszecie o patologii socjalnych, ale wasza demoralizacja i degrengolada przebija wszystko. Dobrze ze już nie pracujecie Bez was system nadal wadliwy ale czystszy . W ramach waszej walki proponuję podszyć się jeszcze pod konającego który pisze na tablecie. Masakra
Bardzo trafne spostrzeżenie. Mam juz niestrawności czytając te prymitywne, prowokacyjne, nieautentyczne wpisy pseudoklientow lub pseudoreformatorów pomocy społecznej. A do inicjatorów tej farsy:
Czujesz sie samotna? Potrzebujesz wsparcia?
Poniżej lista dostępnych opcji. Pamiętaj ze pomoc społeczna wspiera osoby które nie mogą przezwyciężyć trudności, wykorzystując wcześniej inne własne środki, możliwości i zasoby...
1 cudowne, czynne 24h, pełne zaangażowania NGO
2 telefon zaufania
https://www.telefonzaufania.org.pl/telef ... wykaz.html
3 ksiądz
4 przyjaciele/inna rodzina
5 Lekarz - terapeuta z NFZ
6 komisja rozwiązywania problemów alkoholowych
7 OIK
Czujesz sie samotna? Potrzebujesz wsparcia?
Poniżej lista dostępnych opcji. Pamiętaj ze pomoc społeczna wspiera osoby które nie mogą przezwyciężyć trudności, wykorzystując wcześniej inne własne środki, możliwości i zasoby...
1 cudowne, czynne 24h, pełne zaangażowania NGO
2 telefon zaufania
https://www.telefonzaufania.org.pl/telef ... wykaz.html
3 ksiądz
4 przyjaciele/inna rodzina
5 Lekarz - terapeuta z NFZ
6 komisja rozwiązywania problemów alkoholowych
7 OIK
No i Ci pomogli socjalni hje hje hje umyć rączki i zasiąść do stołu a ludzie samotni siedzą po domach ehhh
Hejterze czy Ty wszystkich ludzi tak traktujesz? Jak takie jest Twoje podejście do pracy to czemu pracujesz w pomocy? Masz pomagać a nie szydzić z biednych ludzi!
Adam i inni popaprańcy co z ludzkiego nieszczęścia robią oręż przeciwko socjalnym bo uroili sobie w chorych głowach jakąś walkę. Cóż dla was nie ma granic ale to nie nowość! Najgorsze nawet nie jest to że klientów pomocy macie za nic, a to że w swoim przekonaniu myślicie ze realizujecie jakąś misję. Dobrze że nie żyjecie w III rzeszy.
Wytyka się problemy naszej grupy zawodowej i zasiedziałym Hankom Bielickim już tak ciasta na święta nie smakują....
Dobre samopoczucie zburzone.
Prywatyzacja, kontrola czasu pracy i ocena wyników - to może uzdrowić pomoc.
Dobre samopoczucie zburzone.
Prywatyzacja, kontrola czasu pracy i ocena wyników - to może uzdrowić pomoc.
Dziś na Info pokazują co chwilę katowickie osiedle bezdomnych. Co dla nich zrobiliście socjalni?!
Tam jest co najmniej kilkanaście rodzin.
W takiej Anglii służby społeczne jeżdżą z jedzeniem po takich miejscach.
A wy?!
Tam jest co najmniej kilkanaście rodzin.
W takiej Anglii służby społeczne jeżdżą z jedzeniem po takich miejscach.
A wy?!
Hanki leżą do góry brzuchem obżarte wigilijnym żarciem nie odmówiły sobie pewnie, bekają w samozadowoleniu a biedni czekają. Pomóc im to już trzeba wyjść zza biurka, rączki ubrudzić, zapachy niemiłe mogą być... To \"praca w biurze\" a nie w \"terenie\"...
Ehhh kiedy politycy z tym porządek zrobią!?
Ehhh kiedy politycy z tym porządek zrobią!?
Oprócz moja wigilia - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
data przyznania zasiłku stałego
wzór uchwały - program rządowy
Zawieszona działalnośc gospodarcza, jak wliczyc dochód
Pomoc dla pogorzelców......
IFSW wobec nowego prawa w Ugandzie
Dlaczego zawsze w okreśie świątecznym jest mi smutno?
Najważniejsze wydarzenie mijającego roku?
Choinkowa tradycja
KOMORNIK
ŻYCZENIA
usługi specjalistyczne dla osób z zaburzeniami psychicznymi
zasiłek stały
program już jest na lata 2014-2020
czy dostajecie dodatkowe pieniądze za kontrakty??
zasiłek okresowy pomocy !!!!
DOŻYWIANIE