Motylki w terenie - wątek weekendowy
Motylki w terenie - wątek weekendowy
Nie każdy klient to zarośnięty, cuchnący wódą i moczem żul bez zębów. Czasem trafi do nas prawdziwa perła. Miałem kilka takich.
A wy?
Pamiętam jak czasem moje koleżanki opowiadały o ciachach na wywiadach. Oczka im sie świeciły kiedy ktoś taki wpadał do punktu mops. A i uprzejmość uruchomić wtedy potrafiły.
A wy?
Pamiętam jak czasem moje koleżanki opowiadały o ciachach na wywiadach. Oczka im sie świeciły kiedy ktoś taki wpadał do punktu mops. A i uprzejmość uruchomić wtedy potrafiły.
Re: Motylki w terenie - wątek weekendowy
toż to biedny człowiek jest - cały dzień skręca długopisy na taśmie a wieczory w wirtualu sobie klika - ot i jego życie
Ale to jest forum pracowników pomocy społecznej. Proponujesz Adamie weekendową integrację międzybranżową? Z tego co wiem obecnie jesteś reprezentantem innej niż pomoc społeczna branży. Że tu wciąż zaglądasz oznacza, że wciąż są Ci bliskie klimaty pomagania 

Żeby skutecznie i profesjonalnie pomagać trzeba być socjalnym. Trollować, pisać bzdety i udawać fachowca może każdy - z Tobą włącznie. 

...czyli reszta \" nie socjalnych \" -może skutecznie i profesjonalnie POMAGAĆ !- ewentualnie mamie przy sprzątaniu ..chciał dodać starszy pan...
P.S Doskonała autoprezentacja...
gratuluję poczucia humoru
P.S Doskonała autoprezentacja...

nauczycielem też każdy może być bo ma mądrość życiową
Łapać przestępców tez nie musi policja - przecież są zatrzymania obywatelskie...
W zasadzie sprzątać tez nie musza sprzątaczki skoro wszyscy sprzątają w domach... Itp. Itd.
W zasadzie sprzątać tez nie musza sprzątaczki skoro wszyscy sprzątają w domach... Itp. Itd.
Oprócz Motylki w terenie - wątek weekendowy - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
50-srodowisk
Orzeczenie lekarza, orzecznika ZUS
Witam
Czy wydajecie juz decyzje na dożywiani?
40 zł za wywiad
pełnomocnictwo
zasiłek stały
dozywianie
niewysłane sprawozdanie
Jak się bronicie?
Relacja ze spotkania ekspertów, 02.12.2013r.
Praca magisterska
specjalistyczne usługi opiekuncze
podjęta uchwała ale brak w wersji DZ.U
pomocy pilna sprawa! dochód
odprawa