Moża juz wysyłać zamówienia
Re: Moża juz wysyłać zamówienia
czy te karty ktore wczesniej zamowiłam gdy nie działał poprawnie znów muszę zamówić?
pomocy
co mam zrobic wprowadzony wniosek mam w werscji roboczej jak wysalć do realizacji???
co mam zrobic wprowadzony wniosek mam w werscji roboczej jak wysalć do realizacji???
Olqa musisz najpierw wejśc we wnioski do obsłużenia, szczegóły edytowac zapisać następnie znowu edytowac zatwierdzic a potem we wnioski do obsłużenia i obsłuż a dalej to nie pamiętam
ja mam błąd w nazwisku który wychwyciłam jak juz wniosek rozpatrzyłam i nie moge poprawić, w instrukcji napisane ze mozna poprawić zanim wysle się zamówienie ale.. ehh
moze ktoś poradzi?
ja mam błąd w nazwisku który wychwyciłam jak juz wniosek rozpatrzyłam i nie moge poprawić, w instrukcji napisane ze mozna poprawić zanim wysle się zamówienie ale.. ehh
moze ktoś poradzi?
tak można edytować tuz przed wysłaniem zamówienia otwierając ikonkę z pisakiem pod lupą po prawej stronie przy danym człoku rodziny w zarządzaniu kartami, no chyba że się wysłało już zamówienie, to nie da rady 

co mam zrobic. jak loguje sie do systemu to otwiera mi sie ten komunikat i nic nie mogę zrobic . wszystko jest zablokowane?????????
Ja mam to samo nie mogę wejść, mam tylko komunikat i nic nie działa
może hasło musicie zmienić.../// Należy na głównym oknie wejść na trzeci obrazek tj. MADM, a nie w MOK, tam będzie trzeba zmienić hasło.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
spróbuj wcisnąć F5 mi podziałało...
Oprócz Moża juz wysyłać zamówienia - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Help Desk KDR
Termin ważności karty
wydruki
sukces
przedłużenie ważności
czy to jest ważne??
Wniosek w formie roboczej-POMOCY
Wydłużenie karty proszę o pomoc
Niepoprawna nazwa użytkownika, haslo lub zablokowane konto.
wnioski
dodanie osoby w rodzinie(męża:)
Jak?
Odbiór przesyłki - numer koperty (nowy system)
jak to jest z przedłużeniem ważności karty?
załączniki - scan
KDR-zapis wniosku w formie roboczej