Napisano: 26 sty 2014, 19:33
ludzie RZ to gangrena dla pieczy instyt. jesteśmy materialistami a powinniśmy być filantropami jak Kiler.Dostajemy dzieci o których nic nie wiemy prócz tego że miały traumatyczne przeżycia -jakbyśmy tego nie wiedzieli,niewygodne są rodziny z dłuższym stażem które wiedzą o czym mówią,znają ustawę,próbują wymusić większy wysiłek w problemy dzieci od instytucji które powinny pomagać a nie wymagać.Jeśli narazimy się swoim właścicielom tzn PCPR jesteśmy winni za to że dzieci umieszczone w naszych rodzinach sprawiają problemy wych. i nie radzą sobie z emocjami, od razu stajemy się nie wydolni wychowawczo,nie dajemy należytej rękojmi,mnożą się opinie,informacje oraz notatki nie potwierdzone żadnymi konkretami w celu wyeliminowania nas i zastąpienia nowymi nic nie wiedzącymi naiwnymi kandydatami.Uważam że cel jest jeden udowodnić że rodzinna piecza jest gorsza od instytucjonalnej. Tworzone są RZ u ludzi którzy byli pozbawieni lub mieli ogr. władze do własnych dzieci,gdzie wóda lała i nadal leje się strugami nie dziwie się że potem dostajemy wizerunek wszyscy. MY jesteśmy na etapie walki o nasze dobre imię-opierając się o dokumenty w PCPR oraz Starostwie mam wrażenie że próbuje wmówić osłu że nie jest motylem.Powiadomiony został RPD -jaki będzie skutek nie wiemy,jeśli nie przestaną nas szykanować powiadomione zostaną media-sława murowana będziemy celebrytami tylko nie wiem po co.Przecież powinniśmy opiekować się dziećmi cieszyć się ich sukcesami,pracować nad deficytami pomóc przetrwać dzieciom najtrudniejszy moment życia-rozstanie z rodzoną bez względu na to jaka była.MOJA PROŚBA NIE ROZMAWIAJCIE TYLKO PISZCIE PISMA PAPIER RZECZ ŚWIĘTA ZASYPUJCIE INFORMACJAMI WSZYSTKICH -RPD,POSŁÓW,MEDIA TO PONIEWIERANIE NAS MUSI SIĘ SKOŃCZYĆ-TAKIE WYBRALIŚMY SOBIE ŻYCIE I MAMY PRAWO DO SZACUNKU CZY TO SIĘ KOMUŚ PODOBA CZY NIE.