Pussi Riot Emilko jaka szkoda ze nie trafisz z koleżankami tam gdzie Wasze miejsce - do ŁAGRU... Tam byś brylowała i lansowała schylajac sie po zamarznięte mydło... Myśli ze jak pracuje na wsi gdzie jedna na sto umie sie podpisać to karierę ministra zrobi? Buhahahahaa! Zmiany, zmiany jak najszybciej zmieńmy... Rząd!
Zmiennik
Trudno dyskutować z osobą Twojego pokroju - intelektualnie mi nie odpowiadasz , ponieważ :
- masz stereotypowe wyobrażenie o wsi - dziwię się , bo to wstyd wyjeżdżać z takimi poglądami w 2014 roku.
- popierasz \"putinowskie \" metody walki z wolnością i swobodą? - czyli odpowiada Ci niecywilizowany sposób postępowania- delikatnie mówiąc , też dziwię takim poglądom , jak dla mnie głupio -odważnie się zachowujesz . Ale czytając dalej .. nie jestem przekonana , czy wpleciony więzienny żargon dotyczący facetów typu \"..schylać się po mydło..\" można związać z definicją \"osobistego poglądu \". To raczej przykład tego , że nie wiesz co mówisz . ..
nawet nie myślę - co sadzisz np. O Żydach ..nie chce wiedzieć , brzydzę się takimi osobami.