Myślicie że zdążą ze zmianami w 2014? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 7    [ Posty: 70 ]

Napisano: 01 sty 2014, 20:23

lepi zmieńta se pieluchy
~buahahahahahaha

Napisano: 01 sty 2014, 20:24

A ty ściągaj śpiochy. Będzie klaps;)
~znajoma

Napisano: 01 sty 2014, 20:25

buahahahahahaha
~buahahahahahaha

Napisano: 01 sty 2014, 20:27

Masz bogaty zasób słownictwa;)
~Adam

Napisano: 01 sty 2014, 20:36

mam
~buahahahahahaha

Napisano: 01 sty 2014, 20:40

Spoko;)
~Adam

Napisano: 01 sty 2014, 20:46

Pussi Riot Emilko jaka szkoda ze nie trafisz z koleżankami tam gdzie Wasze miejsce - do ŁAGRU... Tam byś brylowała i lansowała schylajac sie po zamarznięte mydło... Myśli ze jak pracuje na wsi gdzie jedna na sto umie sie podpisać to karierę ministra zrobi? Buhahahahaa! Zmiany, zmiany jak najszybciej zmieńmy... Rząd!
~Zmiennik

Napisano: 01 sty 2014, 21:22

Zmiennik
Trudno dyskutować z osobą Twojego pokroju - intelektualnie mi nie odpowiadasz , ponieważ :
- masz stereotypowe wyobrażenie o wsi - dziwię się , bo to wstyd wyjeżdżać z takimi poglądami w 2014 roku.
- popierasz \"putinowskie \" metody walki z wolnością i swobodą? - czyli odpowiada Ci niecywilizowany sposób postępowania- delikatnie mówiąc , też dziwię takim poglądom , jak dla mnie głupio -odważnie się zachowujesz . Ale czytając dalej .. nie jestem przekonana , czy wpleciony więzienny żargon dotyczący facetów typu \"..schylać się po mydło..\" można związać z definicją \"osobistego poglądu \". To raczej przykład tego , że nie wiesz co mówisz . ..
nawet nie myślę - co sadzisz np. O Żydach ..nie chce wiedzieć , brzydzę się takimi osobami.
~emilka

Napisano: 01 sty 2014, 21:28

To było mocne ale Emilka się nie przejmuje.
Ja bym się poczuł pomówiony i zainteresował sprawą sąd.
~Adam

Napisano: 01 sty 2014, 21:38

\"Mnie wsie rawno..;)
to gość pojechał z \"poglądami \" ....ble
~emilka

Strona 5 z 7    [ Posty: 70 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x