Myślicie że zdążą ze zmianami w 2014? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 7    [ Posty: 70 ]

Napisano: 01 sty 2014, 21:42

Pewnie ma kompleks wieśniaka ze ściany wschodniej. Wziął jednak żur do butelki, wyjechał za chlebem do miasta i słoikiem jest. Jego rodzice zostali w dziurze i nadal by się wys.rać muszą przejść całe podwórko.
~Adam

Napisano: 01 sty 2014, 22:38

Właśnie tak. Tez Was nie lubię jak nie gadacie bez sensu. A poglądy to moja prywatna sprawa. Tak jak Twoje Adam które obrażają moje uczucia religijne. Za które w Rosji trafilbys do Pusy Riot Hotel... ;)
Pomówienie o zdolność do podpisywania sie i chęć zrobienia kariery ministra? Ale pojechałem wow! A każdy ma prawo do pomysłu na system penitencjarny nie? Łagry nie odbiegają od Guantanamo hipokryci...
~Zmiennik

Napisano: 01 sty 2014, 22:43

Adam a ty masz jaki kompleks, ściana wschodnia też cię nie doceniła?
~??

Napisano: 01 sty 2014, 22:44

Nie bój się. Proces będzie emitowany tylko przez tvn.

Dobra wróćmy do zmian w pomocy społecznej. To już podobno w tym roku:)
~Adam

Napisano: 01 sty 2014, 22:46

Jam jest Ślązak z dziada pradziada. Tu zawsze żyło się dobrze.
~Adam

Napisano: 01 sty 2014, 22:47

Putin to wybrany demokratycznie przywódca najpotezniejszego kraju w Europie i na Świecie. Popierany przez większa rzesze obywateli niz ekipa aktualnie rządząca w naszym kraju. Liczą sie z nim, goszczą i współpracują prominentni politycy z krajów tzw. demokratycznych. Nazywanie go niecywilizowanym to jest faktycznie pomówienie... ;)
Dosiego Roku niezłomnego trolle! To ostatnie podrygi anonimowych oponentów z każdej strony, wiec korzystajcie! ;)
~Adamobojca

Napisano: 01 sty 2014, 22:53

Jeżeli admin nie będzie kojarzył podanych danych z prawdziwymi to chętnie się zaloguję. Tym bardziej że już jestem poza pomocą społeczną;)
Nie będzie tak źle. Admin nie będzie dzwonił i pisał do każdego mopsu w Polsce by ten potwierdził czy dany user rzeczywiście w nim pracuje;)

Poza tym to forum nie może być tylko dla pracowników pomocy społecznej. Powinni móc tu pisać także psychologowie, pedagodzy, urzędasy z pup, kuratorzy, pracownicy szkół specjalnych i wszyscy współpracujący z łopieką.
Zalogowanie po prostu uchroni przed spamem i wcielaniem się w różne niki:)
~Adam

Napisano: 01 sty 2014, 23:03

Macie ten problem że admin mając wasze IP może namierzyć wasze mopsy z których piszecie w godzinach pracy.
Mnie co najwyżej może nawiedzić w domu. Wolnoć Tomku;)
~Adam

Napisano: 01 sty 2014, 23:11

i wzajemnie Adamobójco ...gratuluję i współczuję humoru zarazem - bo to jak sądzę żart - chyba tak naiwny nie jesteś ( stary gość nie wierzy przecież w bajki )
..Putin wybrany w \"demokratycznych \"wyborach ...no jasne , nie może być inaczej - oficjalna wersja tak ma brzmieć.

P.S nie pleć bzdur.. - i jeszcze jedno - już od dawna nie jestem anonimowa - podałam swoje imię i nazwisko nie jeden raz w przeciwieństwie do Ciebie .

~emilka

Napisano: 01 sty 2014, 23:13

Nazwisko też?!

Nie przemyślany ruch:(
~Adam

Strona 6 z 7    [ Posty: 70 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x