Albo jestem ślepa, albo niech ktoś proszę upewni mnie w tym, że nie ma wniosku na turnus dołączonego <śmiech>

Wniosek na turnus mamy zrobić sami?GabrielaGW pisze: ↑22 gru 2021, 10:52nie wiem jak u was, ale u nas wniosek i cała dokumentacja do wniosku ma jeden numer - numer sprawy, więc po prostu wpisuje wszędzie że to ma mieć numer wniosku
Ja też mam w dokumentacji zaświadczenie lekarskie i wniosek w pdf, ale jak wniosek otworzę to jest pismo o przyznaniu dofinansowania. Mogłabym prosić o udostępnienie wniosku na turnus?Tomasz1981 pisze: ↑22 gru 2021, 11:14ja w dokumentacji dodane mam zaświadczenie lekarskie i wniosek w pdf, natomiast nie mam Karty oceny, tylko w niej napisane: "Brak centralnej karty oceny w Systemie SOW. W przypadku utworzenia centralnej karty oceny zostanie wysłane powiadomienie mailowe, ustawienie naboru jako "Aktywny" zostanie odblokowane." - czyli o co chodzi?
ja przyjmuje na jednym wniosku te faktury które składają.leon pisze: ↑22 gru 2021, 11:22mam pytanie do osób, które już przyjmowały SO w SOW:
1.po co są te cele wykorzystania otrzymanych środków PFRON - przecież tu nie zawieramy umów - nie mieliśmy tego do tej pory przy SO.
2. Widzę, że w przedmiocie wniosku są tylko 3 przedmioty. Jak to robicie w przypadku załączonych faktur z całego roku, wypisujecie nr zleceń i kwoty po przecinku czy każda faktura powinna być osobnym przedmiotem wniosku??
zgłoś swój błąd przez system SOW (zakładka po prawej stronie); moja sytuacja z kartą oceny to też jakiś błąd i zostało to zgłoszone (takie info na infolinii dostałem aby zgłaszać)jnnk pisze: ↑22 gru 2021, 12:23Ja też mam w dokumentacji zaświadczenie lekarskie i wniosek w pdf, ale jak wniosek otworzę to jest pismo o przyznaniu dofinansowania. Mogłabym prosić o udostępnienie wniosku na turnus?Tomasz1981 pisze: ↑22 gru 2021, 11:14ja w dokumentacji dodane mam zaświadczenie lekarskie i wniosek w pdf, natomiast nie mam Karty oceny, tylko w niej napisane: "Brak centralnej karty oceny w Systemie SOW. W przypadku utworzenia centralnej karty oceny zostanie wysłane powiadomienie mailowe, ustawienie naboru jako "Aktywny" zostanie odblokowane." - czyli o co chodzi?