Nagroda jubileuszowa dla pracownika POKL - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 02 sty 2014, 16:03

Czy zdarzyło się w Waszych Ośrodkach, że pracownik zatrudniony ze środków POKL miał wypłaconą nagrodę jubileuszową?
~Basia

Napisano: 02 sty 2014, 16:14

Skoro wypracował sobie latka to czemu nie
~ola

Napisano: 02 sty 2014, 16:20

Pracuje, więc czemu nie? ale faktycznie z POKL-u to chyba bardzo rzadki przypadek.
~wwz

Napisano: 02 sty 2014, 16:46

Rzadki, a jednak... Tylko nie chcą wypłacić zasłaniając si brakiem środków... Paranoja.
~Basia

Napisano: 02 sty 2014, 16:58

na nagrody trzeba planować wcześniej co to znaczy nie chcą wypłacić będą płacić odsetki
~magda

Napisano: 02 sty 2014, 18:31

mi od dwóch lat należy się stażowe, jestem zatrudniona z POKL jak się dopominam o swoje to mi kierownik odpowiada że mam się cieszyć że mam prace co mi poradzicie w tej sytuacji
~monika

Napisano: 02 sty 2014, 19:49

Akceptacja siły wyższej;)

POKL to zawsze będzie tylko taki dodatek do mopsu. Bonus zasilany zewnętrznym kapitałem.
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 20:43

tylko dlaczego te bonusy tylko kierownikowi i jego świcie się należą
~ka

Napisano: 02 sty 2014, 20:47

Taki mamy system. Rekiny i płotki. Odznaczenia dostają nie ci którzy walczą i giną tylko ci którzy im rozkazują i na śmierć wysyłają. Nie miałbym nic przeciwko gdyby to zarządzanie było dobre i gdyby dowódca szanował swych szeregowych (premie).

Nic z tym nie zrobisz. Każdy człowiek od razu po porodzie powinien dążyć do tego by w przyszłości być rekinem a nie płotką.
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 21:08

~Adam
Oto przykład szkodnictwa na forum: mijasz się z prawdą (to delikatnie powiedziane). Nie znasz się, to nie wprowadzaj ludzi w błąd, odpuść sobie pisanie w każdym wątku.
Do zainteresowanej:
Oczywiście pracownik POKL ma takie same prawa, jak każdy inny pracownik ops. Jeśli te prawa nie są respektowane należy zwrócić się do swoich przełożonych (jeśli faktycznie reagują, jak w opisanym przypadku - pójść ze sprawą dalej). Nie dajcie się ogłupić Adamowi.
~betta

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x