Nagroda jubileuszowa dla pracownika POKL - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 4    [ Posty: 34 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 02 sty 2014, 21:39

Teoria a praktyka to dwie różne rzeczy.
Zainteresowana powinna o to walczyć ale nie tak by sobie nagrabić.
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 21:41

już ty się zajmij lepiej pouczaniem swoich dzieci, nie szerz ciemnoty
Praktyka jest taka, na jaką sobie pozwalacie.
~betta

Napisano: 02 sty 2014, 21:45

Łatwo ci mówić nie będąc szeregowcem.
Nie nakłaniam zainteresowanej do złożenia broni. Jestem jednak realistą. Niech próbuje. Sama wyczuje po jakimś czasie czy to ma sens.
Niech zapyta kadrowej i babki z biura projektów.
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 21:48

Najpierw pyta na forum, żeby znaleźć potwierdzenie swoich racji. Jak przeczyta twoje mądrości (teraz schodzisz z tonu), gotowa zrezygnować. Po co doradzasz w sprawach, na których się nie znasz. Nie siej defetyzmu, bo przez takich, jak ty pomoc jest niewydolna.
~betta

Napisano: 02 sty 2014, 21:54

Że niby tak silnie oddziałuję na ludzi? Komplement;)

Najpierw pytasz na swoim podwórku koleżanki z piaskownicy. Potem idziesz na drugi plac zabaw a dopiero na końcu pytasz na forum:)
Przeca macie pod nosem biura projektów i dział kadr. Nie lepiej tam zapytać? Macie prawo do takich informacji.

Bez urazy ale mało kto na tym forum znajduje oczekiwane potwierdzenia lub zaprzeczenia. Ilu userów tyle opinii. Efekt jest taki że autor ma jeszcze większy mętlik w głowie.
Spójrz powyżej. Co widzisz? \"Czemu nie\", \"czemu nie\". Fachowcy buhahahaha.
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 21:58

Mam inne zdanie.
~betta

Napisano: 02 sty 2014, 22:01

Autorce jednak nie pomogłaś. A ponoć tkwisz po uszy w projektach.
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 22:48

co ja mogę podskoczyć dwójka dzieci umowa na czas określony a kierownik ma podejście jak się nie podoba to co jest to do domu więc się pracuje za to co daje już moja poprzedniczka walczyła i jej podziękował
~monika

Napisano: 02 sty 2014, 22:52

Właśnie o tym mówię. Warto jednak pytać i znać swoje prawa. Dziesięciu się nie uda ale jedenastemu już może tak:)
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 22:54

*dziesięciorgu?
~Adam

Strona 2 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x