najlepsze szkolenia dla czlonkow zespołu interdyscyplinarnego i grup roboczych

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~iwona

Re: najlepsze szkolenia dla czlonkow zespołu interdyscyplinarnego i grup roboczych

Post autor: ~iwona »

co z tym Garwolinem? czy chodzi o kurs Studium Przeciwdziałania Przemocy w Rodzinie? Czy był ktoś, kto jest zadowolony, a jeżeli nie, to dlaczego?
~iwona

Re: najlepsze szkolenia dla czlonkow zespołu interdyscyplinarnego i grup roboczych

czy ktoś z forumowiczów wysłał zgłoszenie do Niebieskiej Linii na nową, dotowaną edycję Studium, o którym napisałam powyżej?
~emilka

Post autor: ~emilka »

no właśnie - ja się zapisałam na studium p/ przemocy ...no jak to ? jak niebieska robi d..pne szkolenia to kto - na przemocy zna się lepiej?
~anna

Post autor: ~anna »

dotowany??? wrzuć więcej info Iwona
~iwona

kurs podstawowy SPP w R - ,,interdyscyplinarne szkolenie dla osób pracujących w obszarze przeciwdziałania przemocy w rodzinie\'\', organizowane przez Stowarzyszenie NL /nabór był do 24 maja/. Trzy czterodniowe zjazdy w miejscowości Miętne k. Garwolina. Koszt 300 zł. za jeden zjazd, 900 zł. za całość /zakwaterowanie, wyżywienie/. Koszty dydaktyki pokrywa PARPA.
do emilki - czy zapisałaś się na ten kurs?
~AAA

Post autor: ~AAA »

Najlepszy specjalista od pracy z rodziną ( w ty przemocową) - ROMAN SZMYD ze Stalowej Woli.
Pracuję już bardzo długo w pomocy społecznej, miałam wielu szkolących - ON jest ponad ich wszystkich !
~anna

Post autor: ~anna »

Jak juz robimy ranking imenny to daję swój typ :)
Krzysztof Sarzała z Gdańska - no super po prostu :)
~kaśka

Post autor: ~kaśka »

Pan Krzysztof super, ale dla tych, którzy potrzebują konkretnej wiedzy w pigułce, może okazać się zbyt ,,trudny\'\'. Świetny, jeżeli chodzi o szkolenia dla zaawansowanych w temacie, zwłaszcza w kontekście psychologicznym.
~emilka

Post autor: ~emilka »

do iwony - tak zapisałam się i pojadę- wierzę- że będzie ok.
~~nova

Post autor: ~~nova »

Ostatnio byłam na szkoleniu Firmy PeDaGo
Prowadząca dostosowała szkolenie do naszych potreb tzn moglismy przed szkoleniem wysłać jej listę czego oczekujemy dowiedzieć się na szkoleniu. Prowadząca tak poprowadziła szkolenie, że była i teoria i konkretne przykłady rozwiązywania problemów które się pojawić.
ODPOWIEDZ