najlepsze szkolenia dla czlonkow zespołu interdyscyplinarnego i grup roboczych

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~emilka

Re: najlepsze szkolenia dla czlonkow zespołu interdyscyplinarnego i grup roboczych

Post autor: ~emilka »

do Iwona- odpisz po rozmowie- ciekawe co ci powiedziała.
~iwona

Re: najlepsze szkolenia dla czlonkow zespołu interdyscyplinarnego i grup roboczych

Post autor: ~iwona »

dzwoniłam, miła Pani powiedziała, że szanse miałay osoby, które:
1) nie są pracownikami socjalnymi,
2) pracują interdyscyplinarnie
3) mają małe doświadczenie w temacie przemocowym; ja nie spełniłam tylko ostatniego kyterium; mam duże:)
~emilka

Post autor: ~emilka »

do iwona:
ja nie jestem pr. socjalnym, pracuję interdyscyplinarnie, w ops pracuję od 4 miesięcy - wiec w temacie przemocowym mam małe doświadczenie - ...i się nie dostałam...więc widzisz lanie wody
~kate

Post autor: ~kate »

Szkolenie dla znajomków, faktycznie :)
~małolepszy

Post autor: ~małolepszy »

Najlepsze szkolenie to Jerry.
Nie wystawia tandetnych certyfikatów. Nie kasuje za szkolenie.
A Jego wiedza wykorzystana się w praktyce. I amen.
~kaśka

Post autor: ~kaśka »

i tutaj zgadzam się w 100% z małolepszym, choć czasami ,,ton\'\', w jakim pisze Jerry mnie irytuje.
~ala

Post autor: ~ala »

słyszał ktoś coś o robercie smyczyńskim
marcelina

Re: najlepsze szkolenia dla czlonkow zespołu interdyscyplina

Post autor: marcelina »

mowicie, ze malo czasu wolnego i jeszcze jakies zadania trzeba robic? a ile tych zjazdow wogole jest? czy oprocz listu trzeba jeszcze jakies zadanie wykonac?
ODPOWIEDZ