narkotyki-uzależnienie

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
ODPOWIEDZ
mopsik1234
Stażysta
Zajmuję się: księgowość, odpłatności
Kontakt:

narkotyki-uzależnienie

Post autor: mopsik1234 »

Witam,
Mam pytanie : Co może zaproponować koMISJA ALKOHOLOWA, kiedy mamy do czynienia z dorosłym chłopakiem, który zażywa narkotyki, jest sprawcą przemocy nad rodzicami i jest NK. Czy mogę w jakiś sposób posłać go na badanie przez biegłego? W ustawie jest tylko mowa o alkoholu, nie ma jasno sprecyzowanego zapisu, że uzależnienie dotyczy także narkotyków. Prosze o pomoc, co mogę zaproponować rodzinie......
samuelhoward
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Re: narkotyki-uzależnienie

Post autor: samuelhoward »

Czy wysyłając dzieci na kolonie profilaktyczne, gdzie całość jest pokrywana z naszych środków, wystawiamy pit tym rodzinom
drift boss
sanaria
Praktykant
Zajmuję się: sprzedaż
Kontakt:

Post autor: sanaria »

Ja bym zaproponowała odwyk w dobrym ośrodku leczenia uzależnień. Jeśli rodzina jest z małopolski to idealnym wyborem będzie prywatna klinika w Krakowie https://nowy-dzien.pl/
Sandra.75
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Post autor: Sandra.75 »

Przede wszystkim trzeba oczyścić organizm z toksyn i potem terapia uzależnień. Zależnie od stanu pacjenta detoks alkoholowy może trwać od 3 do nawet 12h, ale to jest pierwszy krok.
ODPOWIEDZ