hahah dobrejoemonster pisze: ↑20 lis 2024, 14:26Hehe doceniam poczucie humoruAle jeśli na poważnie to ktoś z szefostwa robi z pracowników idiotów
![]()

hahah dobrejoemonster pisze: ↑20 lis 2024, 14:26Hehe doceniam poczucie humoruAle jeśli na poważnie to ktoś z szefostwa robi z pracowników idiotów
![]()
Ja się nie znam na tym, nie wiem skąd są środki na nagrody z okazji dnia pracownika socjalnego. Jak ktoś wie to niech nas ciemnych oświeci. U nas też był tekst że UW w tym roku nie da na nagrody bo poszło na dodatki motywacyjne które nie wszyscy dostali!!!neith04 pisze: ↑20 lis 2024, 16:24hahah dobrejoemonster pisze: ↑20 lis 2024, 14:26Hehe doceniam poczucie humoruAle jeśli na poważnie to ktoś z szefostwa robi z pracowników idiotów
![]()
))
Ja też nie, ale na tyle długo pracuję w Łopiece, że nie jestem w stanie wykluczyć żadnego scenariusza w tej historii. No to napiszcie w końcu który(e) to UW taki hojny bywał w przeszłości, a teraz nagród nie chce dawać? Może mójmargaritta pisze: ↑21 lis 2024, 9:30No ktoś ewidentnie robi Was w konia, bo w życiu nie słyszałam o żadnych nagrodach z UW![]()
Warmińsko - MazurskieTen z Łopieki pisze: ↑21 lis 2024, 10:45Ja też nie, ale na tyle długo pracuję w Łopiece, że nie jestem w stanie wykluczyć żadnego scenariusza w tej historii. No to napiszcie w końcu który(e) to UW taki hojny bywał w przeszłości, a teraz nagród nie chce dawać? Może mójmargaritta pisze: ↑21 lis 2024, 9:30No ktoś ewidentnie robi Was w konia, bo w życiu nie słyszałam o żadnych nagrodach z UW![]()
? To szybko zweryfikuję o co w tym chodzi
![]()