Nie rozumiem tego sprawozdania

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
carooline
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Nie rozumiem tego sprawozdania

Post autor: carooline »

ja mam dokładnie taką samą sytuację i nie wiem czy wysłać puste sprawozdanie czy nie..
nowa30

Post autor: nowa30 »

Bardzo prosimy o pomoc, zwłaszcza ze to trzeba wyslac do jutra, bo ja jestem odpowiedzialna tylko za ogólnopolska a lokalnej brak to przeciez nie ma sensu wpisywac tam imienia i nazwiska skoro tego u nas nie ma, tylko pytanie czy wysylac puste czy w ogole nie odpowiadac?
MyBoo
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: MyBoo »

Że tak wyskoczę ni z gruszki ni z pietruszki. Jakie sprawozdanie do jutra?
nowa30

Wejdz w cas i w moduł WRiSPZ potem w sprawozdania jednorazowe i tam jest sprawozdanie dotyczace samorzadowej KDR czyli tej lokalnej, tylko wlasnie ja uwazam ze trzeba wyslac puste jesli tego sie nie ma i podac tylko nazwe Gminy, by wiedzieli ze im odpisalismy:) a to ze reszta komórek pusta tzn ze tego u nas nie ma hmm?
MyBoo
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: MyBoo »

Ja nie mam jeszcze dostępu do CAS :)
nowa30

To musisz skorzystac z kogos kto ma dostep do cas, bo u nas ja juz dostalam dostep, ale wiadomosci itak tej nie mam u siebie bo mam tylko moduł ze śr dostepny, a dostał to ktos kto widzi moduł WRiSPZ dlatego popytaj kogos:)
nowa30

Wiec carooline co robimy ? Wysyłamy puste i podajemy tylko nazwe jednostki czyli np urzad? :)
carooline
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Wpiszę chyba tylko nazwę gminy i podmiot realizujący, bo reszty bez sensu wypełniać skoro my nie posiadamy samorządowej karty tylko ogólnopolską :)
nowa30

Tylko mysle nad podmiotem realizujacym ja chyba nie podam bo jak cos pomysla sobie ze realizujacy tzn ze jest odpowiedzialny:) podam tylko gmine:)
carooline
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

a może w sumie i racja :D
ODPOWIEDZ