Nie rozumiem tego sprawozdania
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Nie rozumiem tego sprawozdania
a czy robił ktoś jakieś inne sprawozdanie dot. tych Kart?
"Wójt przekazuje wojewodzie sprawozdania z
realizacji programu za okres od dnia 1 stycznia do dnia 30 czerwca– w terminie do dnia 15 sierpnia danego roku oraz za okres od dnia 1 lipca do dnia 31 grudnia – w terminie do dnia 15 lutego roku następnego." ?
"Wójt przekazuje wojewodzie sprawozdania z
realizacji programu za okres od dnia 1 stycznia do dnia 30 czerwca– w terminie do dnia 15 sierpnia danego roku oraz za okres od dnia 1 lipca do dnia 31 grudnia – w terminie do dnia 15 lutego roku następnego." ?
Nie takie sprawozdanie bedziemy robic dopiero za rok, teraz obowiazuje nas tylko sprawozdanie za okres od 16.06.14 - 31.08.14 do dnia 10 wrzesnia:)
no a potem sprawozdanie od 01.09.14-31.12.14 do dnia 15 stycznia 2015 a potem obowiazuja nas juz terminy te co podałas:)
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a no to już wszystko rozumiem, dziękuję za informacje
i już też zaraz wysyłam tamto i wpiszę tylko nazwę gminy..

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
UWAGA! z tego co wiem mamy wypełnić tylko pozycję 1, jeżeli nie posiadamy kart samorządowych i resztę zostawić pustą, taką informację przed chwilą dostałam 

nowa30 pisze:no a potem sprawozdanie od 01.09.14-31.12.14 do dnia 15 stycznia 2015 a potem obowiazuja nas juz terminy te co podałas:)
a gdzie jest o tych dwóch sprawozdaniach??nowa30 pisze:Nie takie sprawozdanie bedziemy robic dopiero za rok, teraz obowiazuje nas tylko sprawozdanie za okres od 16.06.14 - 31.08.14 do dnia 10 wrzesnia:)
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
"DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Warszawa, dnia 5 czerwca 2014 r. Poz. 755 ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW, z dnia 27 maja 2014r."
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
§ 26 ust. 1carooline pisze:"DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Warszawa, dnia 5 czerwca 2014 r. Poz. 755 ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW, z dnia 27 maja 2014r."

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
Oprócz Nie rozumiem tego sprawozdania - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
rejestr wniosków
dodanie członka rodziny
Procedura przedłużenia Karty/ Wydania Duplikatu
nie moge się zalogować!
KDR a zakład poprawczy
PYTANIE
GIODO
GIODO
komunikat w cas