niech ktoś jeszcze zaprzeczy, że... - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 08 gru 2010, 13:00

widać zła wola nie ominęła też forum PS:(
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 08 gru 2010, 18:10

czego Wy chcecie od Dzibar? Wymawiacie Jej, że post dotyczy relacji z Rosją i że Ona nie pisze na temat, a Wy piszecie o Dzibar, a więc... też nie na temat. Czyli de facto też nie piszecie o tym na co zwracałem uwagę rozpoczynając temat, tylko uczepiliście sie Dzibar, a gdy Ona podjęła dyskusję to z automatu rozwinęliście temat \"personalnie\".

Dlaczego dziwić się Dzibar, że może mieć poczucie, iż na tym forum, też znajduje posty z których treści można wyczytać złą wolę?

Lepiej napiszcie w czym widzicie dobre relacje naszego kraju z Rosją. Przynajmniej będzie można podyskutować na temat, a nie o tej czy innej osobie. W ogóle to dość wrednym trzeba być, żeby roztrząsając jakiś problem atakować osobę która ma odmienny pogląd. Atakujcie argumentację z którą sie nie zgadzacie, a nie osobę, która podaje - wg was - błędną argumentację.
~Łukasz

Napisano: 08 gru 2010, 22:53

I kto to pisze? Sam atakujesz osoby o odmiennym zdaniu ! Często nie przebierając w słowach
~krysia

Napisano: 09 gru 2010, 10:27

z całym szacunkiem krysia
Pokaż mi, gdzie zaatakowałem osobę rozpoczynając jakiś temat. Jeśli ktoś od razu zapodał w odpowiedzi na podjęty przez mnie temat atak na mnie - to rozumiem, że miałem się biernie przygladać, tak? Natomiast riposta z mojej strony wydaje mi się czymś naturalnym, choć mógłbym stanąć ponad chęcią riposty i po prostu zrezygnować z dlaszej dyskusji w tym czy innym miejscu. Być może nawet o to chodzi, żeby zamknąć komuś usta w taki sposób. Nic z tego.
Ponadto krysiu, rozumiem, że na bieżąco monitorujesz naszą wymianę zdań pod kątem wzajemnych relacji, bo nie przypominam sobie, abyś w którejś zabrała głos (choć sobie jeszcze przeglądnę \"moje tematy\", żeby się upewnić). Jeśli tak, to jakoś dziwnie nagle się obudziłaś ze swoją refleksją. Aha, no i jak rozumem z Twojej wypowiedzi, to my atakujemy rozmówców - nie oni nas, czy tak?
~Łukasz

Napisano: 09 gru 2010, 10:43

Sobie czytam i pisze kiedy chcę. Mam refelksje nie \"dziwnie\", ale nie zawsze je zapisuję z rożnych względów. Co Ty rozumiesz i jak rozumiesz inne osoby - mnie nie interesuje, ale Twój styl i język wypowiedzi nie zawsdze mi odpowiada. Napisałam co myślę i jak zawsze reakcja - słowotok, rozliczanka !
~krysia

Napisano: 09 gru 2010, 11:20

Łukasz sam pisałeś, ze od urodzenia jesteś reakcjonistą (teraz przeciwko Europie, którą nazywasz wsią), atakujesz dyskredytując np Panią Środę (Twoje dzieci myślą logiczniej od Środy), ogłólne wrażenie jest właśnie takie, że rząd, szczególnie PO to dramat dla Polski, cokolwiek zrobią czy powiedzą jest złe, a tak wogóle to nic nie robią... Stąd zapewne taki odbiór Twojej osoby

~Julka

Napisano: 09 gru 2010, 11:32

https://wiadomosci.onet.pl/raporty/katas ... omosc.html

dziękuje Łukasz za wsparcie, zwróćcie uwagę co Lecha Wałęsa powiedział w końcówce swojej wypowiedzi; komunikacja oparta na prawdzie to jest wartość sama w sobie i dlatego tak ważne jest kto
jest prezydentem, kto jaka funkcje pełni i przede wszystkim jakim jest człowiekiem. Australijczyk odsłonił twarz obłudzie i za to powinniśmy jemu dziękować. Papież Jan Paweł II mówił, że władza bez wartości prowadzi do wladzy absolutnej i na takiej drodze właśnie jest PO. Dlatego tak ważne jest nauczyć się dobrej komunikacji od najprostszego człowieka do najwyższych urzędów włącznie opartych na spojności i prawdzie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 09 gru 2010, 11:42

TO W KOŃCU PODZIELASZ CZY NIE ZDANIE
L.WAŁĘSY?
W WYPOWIEDZI PONIŻEJ - NIE

2010-12-09 09:08 Re: Co mówią polskie media na temat przyczyn katastrofy?
wysłane przez dzibar dnia 2010-12-09 09:08:48

dzibar

nowy
https://wiadomosci.onet.pl/raporty/katas ... omosc.html

Nie podzielam zdania pana Lecha Wałęsy, a krytykę poczynań córki zmarłego w katastrofie smoleńskiej Lecha Kaczyńskiego uważam za niedemokratyczne i egoistyczne zachowanie. Jeżeli Marta Kaczyńska ma środki na to aby poznać prawdę i daży do tej prawdy to uważam, że zamykanie jej ust poprzez wypominanie wysokiego odszkodowania jest nieetyczne bo życia człowieka nic nie zwróci, a prawda jest wieczna.

~DO DZIBAR

Napisano: 10 gru 2010, 11:06

wszystko ma swoje miejsce, przeczytaj uważnie tam gdzie to napisano, nie kopiuj, nie przenos, czytaj z uwagą to nie bedziesz zadawał zbędnych pytać
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 10 gru 2010, 11:13

PISZ Z UWAGĄ I KONKRETNIE TO NIE BĘDZIE PROBLEMÓW ZE ZROZUMIENIEM
~DO DZIBAR

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]