Niedopatrzenie przy wywiadzie alimentacyjnym
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Niedopatrzenie przy wywiadzie alimentacyjnym
Podczas przeprowadzenia wywiadu dłużnik poinformował ze w dotychczasowej pracy zmienił mu się wymiar pracy na mniejszy i dał aneks do umowy. Po analizie okazało się ze miał umowę do czerwca tego roku i posiadam sam aneks do tej drugiej umowy. Co teraz zrobić , wezwać go do uzupełnienia? Na jakiej podstawie?
-
- Praktykant
- Kontakt:
Re: Niedopatrzenie przy wywiadzie alimentacyjnym
Podpowie ktoś
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA/ŚR/500+
- Kontakt:
A masz może do niego nr? było by najprościej zadzwonić żeby doniósł ;D
-
- Praktykant
- Kontakt:
Nie mam numeru właśnie, napisałam do niego list ale nie zareagował
-
- Stażysta
- Kontakt:
Z drugiej strony patrząc jest aneks, więc do czegoś ten aneks został sporządzony. A może ściągniesz sobie ZUS z Empatii ?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: fa
- Kontakt:
on przecież złożył Ci oświadczenie, podpisał się pod wywiadem..po co Ci to zaświadczenie/umowa??pytam, bo dużo ich przychodzi do mnie na wywiady bez czegokolwiek, bez zaświadczeń z pracy, kwitów rent/emerytur/wynagrodzenia. Najczęściej mają tylko potwierdzenia/wyciągi że sami wpłacają do komornika. Ja ich niekompletnych mimo wezwań przyjmuję. Inna rzecz ma się z ledwo stojącymi na nogach...no ale cóż, oni nigdy wtedy dowodów osobistych ze sobą nie mają więc w diabły ich wysyłam. Muszę ich zweryfikować, że Kowalski to Kowalski.MarlenaLp1 pisze:Podczas przeprowadzenia wywiadu dłużnik poinformował ze w dotychczasowej pracy zmienił mu się wymiar pracy na mniejszy i dał aneks do umowy. Po analizie okazało się ze miał umowę do czerwca tego roku i posiadam sam aneks do tej drugiej umowy. Co teraz zrobić , wezwać go do uzupełnienia? Na jakiej podstawie?
-
- Stażysta
- Kontakt:
Tak całkiem bez żadnego dokumentu goło i wesoło to też trochę średnio chyba, bo np jak podejmuje zatrudnienie to info do komornika się kłania itp to bez dokumentu to takie suche dane.HanaOgi pisze: 28 gru 2021, 22:29on przecież złożył Ci oświadczenie, podpisał się pod wywiadem..po co Ci to zaświadczenie/umowa??pytam, bo dużo ich przychodzi do mnie na wywiady bez czegokolwiek, bez zaświadczeń z pracy, kwitów rent/emerytur/wynagrodzenia. Najczęściej mają tylko potwierdzenia/wyciągi że sami wpłacają do komornika. Ja ich niekompletnych mimo wezwań przyjmuję. Inna rzecz ma się z ledwo stojącymi na nogach...no ale cóż, oni nigdy wtedy dowodów osobistych ze sobą nie mają więc w diabły ich wysyłam. Muszę ich zweryfikować, że Kowalski to Kowalski.MarlenaLp1 pisze:Podczas przeprowadzenia wywiadu dłużnik poinformował ze w dotychczasowej pracy zmienił mu się wymiar pracy na mniejszy i dał aneks do umowy. Po analizie okazało się ze miał umowę do czerwca tego roku i posiadam sam aneks do tej drugiej umowy. Co teraz zrobić , wezwać go do uzupełnienia? Na jakiej podstawie?
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
sprawdź go w empatii
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Oprócz Niedopatrzenie przy wywiadzie alimentacyjnym - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Otrzymała pieniądze od Komornika
sygnity BIG
Dziecko - wierzyciel poszło do pracy - co z FA?
wezwanie na wywiad
Krajowy Rejestr Zadłuzonych
Informacja do dłużnika o przekazaniu info. gospodarczych o zobowiązaniach do BIG
Wygasły umowy z BIG
wezwanie do zajęcia stanowiska
mBIG
jedna nioskodawczyni a dwóch dłużników
Stypendiu socjalne
ogłoszenie upadłosci dłużnika
komornik wysłał wierzycielce pieniądze
BIG- proszę o informację
Zwrot prawa jazdy
BIGi