Pracuje, ale nie robił decyzji 3 w 1. Zrób uchylenie jak zawsze i w tym uchyleniu zrób też NP. Nie ma osobnych "zdarzeń" na NP w Amazisie przecież.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ja robię tylko wtedy, gdy chcę potrącać z bieżących świadczeń.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
ja robię najpierw uchylenie decyzji. Dotyczy miesięcy gdzie nie było jeszcze wypłaty. Natomiast w miesiącach gdzie wypłata już poszła robię windykację świadczenia i pod tą windykacją mam przygotowane 2 decyzję. Jedną o nienależnie pobranych, drugą o zwrocie.
Zawiadomienie o wszczęciu postępowania przygotowuję jedno. Potem robię dec. uchylającą. Następnie dec. o nienależnie. I zazwyczaj żeby nie przedłużać sprawy podpowiadam klientowi żeby napisał oświadczenie, że nie będzie się odwoływał od dec. o nienależnie pobranych. W oświadczeniu tym zawiera też prośbę o przygotowanie dec. o zwrocie.