Niesprawiedliwe różnice - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 05 wrz 2009, 2:54

Widzisz OLEK, chodzi własnie o to, żeby nie było Was i Nas, tylko MY- jedna grupa zawodowa zatrudniona na równych warunkach!!!!!!!!!!!
~aga

Napisano: 05 wrz 2009, 19:18

nic sie nie zmieni, bo zamiast sie zjednoczyc w słusznej sprawie- walczymy między sobą . Paradoks:((((
~klara

Napisano: 07 wrz 2009, 21:15

U nas nie ma My i Wy... Wszycy wiedzą na jakich zasadach się zatrudniali i nikt nie ma do nikogo pretensji... Gdybym miał pewność, że poprawi się Wasza sytuacja z chęcią zrezygnowałbym karty... Zabiorą nam KN w 2012 a Wam nic nie dadzą... Zobaczycie..
Organa prowadzące wykorzystują Was na maksa a przy okazji mają pretekst - \"niesprawiedliwość\"- aby Nam dobrać się do skóry..
~OLEK

Napisano: 08 wrz 2009, 13:22

Ty wstrętny hipokryto!!!
Twierdzisz, że przez Nas mogą Wam zabrać KN, że mamy cicho siedzieć i być zadowoleni, że mają Nas gdzieś. Jednocześnie byłbyś gotów zrezygnować ze swoich przywilejów, tylko nie wiesz jeszcze czy Ci się to opłaci. Brawo!!!
~aga

Napisano: 09 wrz 2009, 0:31

Słuchaj Panienko - do agi...
Jak ja zaczynałem prace w domu dzieck to ty raczowałaś i zasłużyłem sobie tyraniem przez lata na to by mi jak się to napisałąś \"opłacało\"...
~OLEK

Napisano: 09 wrz 2009, 15:05

Widze,że robi się nie sympatycznie - pisząc \"kiedy wreszcie ktoś zauważy wychowawców zatrudnionych na podstawie kodeksu pracy\" nie miałam na myśli, żeby coś zabierać KN bo uważam, że jeżeli zostali zatrudnieni na takich zasadach to się im to należy i powinni bronić karty za wszelką cenę , chodziło mi o ludzi siedzących za biurkami i wymyślajacy chore rozporządzenia , którzy nie zauważają jak jesteśmy krzywdzeni. Niepotrzebny ten spór uważam, że jesteśmy jedną grupą zawodową i nie ma znaczenia czy ktoś jest z KN czy z KP, nie możemy mieć pretensji do ludzi, którzy kiedyś zostali zatrudnieni z KN.

~~<<<<<........&g

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x