Niewiarygodne zdarzenie w klinice Budzik - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 21 cze 2017, 12:39

Czy posłowie Budka, Siemoniak, Kierwiński, Petru and co. będą domagali się natychmiastowej dymisji Ewy Błaszczyk i zamknięcia klinki Budzik? Stosując ich język propagandy śmiało można bowiem napisać, że to Błaszczyk doprowadziła do pedofilii w Budziku. Tak było w przypadku gdy kierowcy BOR-u powodowali wypadki: to Duda miał wypadek, to Macierewicz miał wypadek, to Szydło miała wypadek, no więc ... Kto myśli ten rozumie jak trzeba być podłym, żeby tak przedstawiać fakty:

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/pol ... spartandhp
Zgredek
Stażysta
Od: 15 mar 2017, 16:30
Zajmuję się: FA

Napisano: 21 cze 2017, 14:15

Nie widzę podobieństwa pomiędzy zdarzeniami.Kierowcy BOR - u to fajtłapy. Nie umieją prowadzić samochodów. Piloci samolotów rządowych także. Choć pewno nie wszyscy. Słyszałeś zgredek o tym , iż wcześniej jeden z pilotów TU - 154 prosił aby zwolnić go ze "służby latania" z ówczesnym prezydentem , ponieważ wszystko było jednym wielkim bałaganem...
[Anioł*]

Napisano: 22 cze 2017, 9:33

Jesteś żałosna. Zapomniałaś napisać, że "w PRL-u murzyni bili naszych" a "w Moskwie dawali za darmo Rosjanom Wołgę".
Zapomniałaś też napisać, że Kayah zrezygnowała z występu w Opolu, żeby nie wspierać okrutnego reżymu ale nie miała nic przeciwko występowi w czasach PRL na festiwalu piosenki radzieckiej, który był hołdem wdzięczności dla ZSRR za okupację Polski. Podobnie Maryla Rodowicz, która pozowała do zdjęć z komunistycznymi dyktatorami Castro, Breżniewem, Jaruzelskim a jeden z internautów zamieścił też zdjęcie szlachetnej Maryli z urlopu, na którym paradują wspólnie w strojach kąpielowych z Jerzym Urbanem. Gdy chce się uderzyć psa to kijek zawsze się znajdzie.
A jaka jest prawda pokazuje kondycja spółek skarbu państwa, które dzięki pisowskiemu "nepotyzmowi" nagle zaczęły przynosić zyski skarbowi państwa i zamiast trafić w łapki nadzwyczajnej kasty za symboliczną złotówkę, przynoszą pożytek wszystkim Polakom. Tak jest choćby z LOT-em, o którym Tusk twierdził, że nie widzi potrzeby ratowania tego przewoźnika tylko dlatego, że to są linie narodowe. Być może postawa Tuska miała coś wspólnego z pracą jego syna Michała w OLT Expres? Po zmianie kadry zarządzającej nagle okazało się, że LOT- nie ma potrzeby ratować bo przyniósł 300 mln zysku. Pytanie jest więc takie, czy za rządów PO/PSL LOT-u "nie ratowano" czy raczej próbowano go z premedytacją zatopić?
Zgredek
Stażysta

Napisano: 22 cze 2017, 9:48

Uspokój się to po pierwsze. Emanujesz swoim "rozmiłowaniem w umiłowaniu bliżniego" ), bywasz na rzeszowskich festiwalach modlitewnych i nic z tego nie wynika...Proszę mnie nie obrażać, bo później znowu będziesz wył,że jesteś tutaj niezbyt tolerowany i takie tam. Po drugie, ciężko się z Tobą rozmawia, ponieważ jesteś bardzo nieszczęśliwym człowiekiem a ponadto brakuje ci wiedzy.
[Anioł*]

Napisano: 22 cze 2017, 10:06

Dziękuję za przyznanie się do tego, że stoisz za tym, iż jestem na tym forum dyskryminowany. Domyślałem się tego a teraz to potwierdziłaś. no już leć na skargę do "mamusi". Dzięki twojemu wpisowi użytkownicy mogą też przekonać się, jak wygląda wolność słowa w twoim wykonaniu. Zawsze gdy brakuje ci merytorycznych argumentów uderzasz w ton "proszę mnie nie obrażać", "brakuje ci wiedzy". A co do twojej wiedzy, to stwierdzam, że jest ona bezużyteczna. Wiedza zawsze jest bezużyteczna jeśli człowiekowi brakuje dobrej woli w jej wykorzystaniu. Zawsze wyżej cenię ludzi prostych, nie wykształconych ale za to uczciwych i dobrych od naukowców, którzy wykorzystują swoją wiedzę w niecnych celach.
Dałaś też ciekawą wykładnię wiary. Według ciebie człowiek wierzący i modlący się nie ma prawa mówić i pisać prawdy, gdy ta szkodzi osobom nieuczciwym. Dobre, naprawdę dobre.
Możesz teraz poprosić swoich kolegów żeby mnie zablokowali.

Ps.
pozwól, że o twoich brakach będę milczał.
Zgredek
Stażysta

Napisano: 22 cze 2017, 10:26

problem jest w tym, że ty nie piszesz prawdy (półprawdy itp. to rodzaj kłamstwa).
A już największy problem jest w tym, że ty wierzysz w to co piszesz.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 22 cze 2017, 10:36

Zgredek pisze:Według ciebie człowiek wierzący i modlący się nie ma prawa mówić i pisać prawdy, gdy ta szkodzi osobom nieuczciwym.
Ty zgredek wiesz co jest prawdą, kto jest nieuczciwy, żałosny. Ty wiesz kto jest złodziejem, manipulantem. Ty wiesz co jest dobre dla ludzi a co złe.Ty wiesz, kto ma niecne zamiary, Ty wiesz, Ty wiesz....Ty wiesz. Ty jesteś zawsze poszkodowany, Ty jesteś godny, uczciwy, prawdomówny, skromny choć prosty.

Wiesz co zgredek
"Rekin i słoń nie mogą się spotkać i nie stoczą ze sobą walki. Ale już wszystko, co żyje w tej samej wodzie, czy chce czy nie chce, tworzy jedność, w której możliwa jest i wojna, i porozumienie..."
Rozmiesz to ? obawiam się, że nie. Do pozostałych twoich stwierdzeń nie będę się odnosić, nie ma sensu.
[Anioł*]

Napisano: 22 cze 2017, 10:49

Do elmera: j.w. i proszę wczytać się w teksty Anioła, bo mam dziwne wrażenie, że ona jednak próbuje mnie obrażać. Może jakieś ostrzeżenie?

Do Anioła: nie tworzę jedności ze złodziejami, kłamcami i oszustami. Nie cenię też ludzi, którzy świadomie "mącą wodę, w której wszyscy żyjemy".

Tyle mam do powiedzenia na dzisiaj. No może jednak dodam, dla jasności, że jednak jestem szczęśliwy. Może dlatego właśnie, że "brakuje mi wiedzy" :)

Miałem nadzieję, że koś z was w swojej mądrości zwróci jednak uwagę na fakt, że Wołga nie płynie przez Moskwę, a przecież na pewno wiecie, że chodziło o przepłynięcie Wołgi. Ja w swojej niewiedzy popełniłem błąd, którego jednak nikt z mądrzejszych ode mnie ludzi nie zauważył.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2017, 10:56 przez Zgredek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgredek
Stażysta

Napisano: 22 cze 2017, 10:55

ja w HP nie daję banów, ostrzeżeń itp. Jak chcesz się poskarżyć to do kogo innego.
I na twoim miejscu byłbym ostrożny z takimi postulatami, bo się mogą obrócić przeciwko tobie.

PS. gratuluję, że jesteś szczęśliwy, chociaż z twoich postów to nie wynika. Wyłania się raczej postać złośliwego, sfrustrowanego człowieka. O roztropności nie będę pisał przez grzeczność.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 22 cze 2017, 11:09

Zgredek pisze:Tyle mam do powiedzenia na dzisiaj. No może jednak dodam, dla jasności, że jednak jestem szczęśliwy. Może dlatego właśnie, że "brakuje mi wiedzy"
Nie chodzi o wiedzę a właściwie jej brak.Ponadto systemtycznie narabiasz zaległości - wątpliwości budzą źródła, no ale. Jesteś szczęśliwy ?doprawdy? "Mężczyzna" w Twojej sytuacji byłby szczęśliwy ?Zachęcam do refleksji.
[Anioł*]

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x