Sami prosili się o guza- TVP czyli pro PiSowska telewizja wpada do pomieszczenia, gdzie jest wywieszony transparent KOD i przebywa Adam Michnik. To tak jakby na trybuny pełnych kibiców Arki Gdynia wpadli kibice Lechii Gdańsk.
TVP to najgorsza telewizja odkąd obecna władza rządzi- nie idzie oglądać.
I chciałbym przypomnieć tobie o obietnicy- że nie będziesz tu się udzielał. Tak cię skręca że jednak nie potrafisz się powstrzymać . Zarzucasz kłamstwo PO a sam nie lepszy
zgredek, słoneczko nasze i nadziejo nasza w dobie zniewolenia wolności słowa w mediach, co Ty próbujesz przeforsować i do czego przekonać czytelnika...?
Przecież przez najbliższe półtora roku będziesz oglądał relacje z ekshumacji ofiar ( z całym szacunkiem ale można mieć dość) - a już teraz Festiwal opolski w Kielcach. Teatr rozmaitości
Podobnie, jak ja nie jestem w stanie zrozumieć skąd ten poufały ton wobec mnie, tak pani zdaje się nie jest w stanie zrozumieć tego co "próbuję przeforsować". Brak pani wrażliwości, na to co stało się z ciałami ofiar katastrofy smoleńskiej i brak zrozumienia dla pełnego wyjaśnienia tej sprawy jest bardzo wymowny.
proszę sobie wyobrazić,że za pomówienie mnie o "brak wrażliwości na to co się stało..." dostałby pan ode mnie w twarz. Wtedy byłby to przejaw "poufałości".
Proszę się zdecydować, za czym w końcu pani się opowiada, bo nie można być trochę na tak i trochę na nie. Pani tekst o pomawianiu znowu koresponduje z ostrzeżeniem od admina voodoo, który oskarżył mnie właśnie o pomawianie i tym samym grozi zablokowaniem. Droga pani, czy to przypadek?
Zna Pan moje stanowisko, jeśli chodzi o sytuację posmoleńską (kwestia zaniedbań w zakresie postępowania przy identyfikacji zwłok oraz szerg innych działań i czynności, które nie powinny zaistnieć). Wyraziłam to jasno. Nie mniej - nie można tym żyć bez końca i nie może to wydarzenie dzielić Polaków bez końca... Ponieważ każdy z nas ma swoje sprawy i chce normalnie żyć. Osobiście bardziej interesuje mnie aktualnie pytanie co łączy nerw błędny i Parkinsona, aniżeli to co łączy Putina i Tuska lub Ewkę i Tuska lub co łączyło.co nie oznacza,że lekceważę problem.
Natomiast Wy państwo wiarą w zamach smoleński, stworzyliście narcyzm grupowy,(wasza postawa) który w dalszym ciągu paraliżuje normalne życie. Proszę mi wierzyć, teza ta poparta jest dowodami empirycznymi.
Odnośnie drugiej części pytania. Pan w dalszym ciągu uważa,że ja to woodoo? no masz...Ja jestem kobietą a on mężczyzną, inne geny, inne charaktery i osoby. Być może podobne zasady i styl wyrażania poglądów.
Aaaa...co do genów z woodoo, podobieństwa. W sumie zarzekam się a nie mam pewności. Być może nasi rodzice w latch swojej młodości byli razem na obozie - pod jednym namiotem..nie wiem. Wątpliwe raczej, no ale..