Nikogo to nie dziwi - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 24 kwie 2015, 8:48

Komorowski z uporem maniaka powtarza, że jest prezydentem wszystkich Polaków i że on łaczy a nie dzieli. Ale to są tylko słowa, bo jego czyny mówią zupełnie co innego. Czy ktoś może się wić dziwić takim jego wypowiedziom, w których z pogardą wyraża się o konkurentach politycznych:

"...W pewnym momencie Bronisław Komorowski, rozwodzący się do tej pory nad majestatem urzędu prezydenta zdecydował się na doprawdy żenujący żart. Gdy jeden z prowadzących debatę dziennikarzy zadał krążące w internecie i pojawiające się przy okazji wszelkich spotkań ze znanymi ludźmi pytanie: „Wolałby Pan walczyć z setką koni wielkości kaczki, czy jedną kaczką wielkości konia?” Komorowski odparł:

- Z jedną kaczką już walczyłem i wygrałem... a z koniem kopać się nie warto – mówił z ironicznym uśmiechem...."

Czy można spodziewać czegoś innego po prostaku, który w japońskim parlamencie włazi w butach na fotel przewodniczącego?
mandela

Napisano: 24 kwie 2015, 9:09

Ty PISdzielski opłacany klakierze. Wpadło na konto 70 groszy za post? Kretyńskie pytanie dla prezydenta to i idiotyczna odpowiedź dla dziennikarza idioty.
betonowy

Napisano: 24 kwie 2015, 9:34

I to jest język miłości PO :D
Niesiołowski twoim guru rozumiem...
Ile ci wpadło za ten post? PO lepiej płaci niż PIS?
Asia58

Napisano: 24 kwie 2015, 9:37

PISlamska sekta lepiej płaci, bo jest w opozycji i musi bardziej opluwać, żeby coś w przyszłości ugrać.
west
Starszy referent
Od: 11 gru 2014, 9:25
Zajmuję się:

Napisano: 24 kwie 2015, 10:00

nie wiem kto lepiej płaci. Nikt mi niestety nic nie oferował.
Śmieszy mnie jednak jak PO pisze, ze jest partia miłości i jedności jednocześnie posługuje się takimi zwrotami:
"Ty PISdzielski opłacany klakierze"
Dziwny to język miłości :lol:

PIS i PO niczym się nie różnią (oprócz priaru). PO ma zdecydowanie lepszy to i chyba lepiej płaci...
Macie jakieś namiary? Może też się załapię
Asia58

Napisano: 24 kwie 2015, 10:26

Bardzo bym chciał popisać za pieniądze, bo byłbym w tym dobry. Jednocześnie mógłbym pracować dla 3-4 partii-POPISPSLSLD. Wieczorem godzina pracy i każdemu bym dowalił. Satysfakcjonująca to byłaby praca.
betonowy

Napisano: 24 kwie 2015, 17:04

Jakie pytanie taka odpowiedź.
Ares

Napisano: 24 kwie 2015, 20:30

No to betonowy się odsłoniłeś. A nie powinieneś. To nieprofesjonalne. Dobrze wiedzieć, jaka jest stawka. Stąd taka aktywność niektórych. Żal, ze za takie grosze się sprzedajecie.
smok

Napisano: 26 kwie 2015, 21:30

:)
There's a hole in a world like a great black pit...
Semmac5
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 22 kwie 2015, 19:04
Zajmuję się:

Napisano: 28 kwie 2015, 14:40

Obrażacie mandela i dzibar, im nie trzeba płacić mają tak narąbane w głowach że z chęcią wklejają bzdury za darmo, a zapłatą jest uśmiech Prezesa.

Obrazek
Jadwiiga

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x