Pogadamy? - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 29 kwie 2015, 15:38

Pora odświeżyć HP bo nudno się zrobiło.
Obrazek
Zapodajcie temat.
Ares

Napisano: 30 kwie 2015, 7:32

pogadać można z kimś kto prezentuje odpowiedni poziom intelektualny i kulturalny.
Gadanie więc z Aresami i ... oraz tworami im podobnymi od obrazków i wyzwisk) odpada.
Proponuję budkę z piwem
Manuela

Napisano: 30 kwie 2015, 8:12

Manuela nie stygmatyzuj. Znam wielu spod budek z piwem, którzy zjadają intelektualnie wielu wykształciuchów za dychę. Problem w tym, że w pewnym momencie życia "coś" się nie udało i są gdzie są. Zagraj z jednym bądź drugim w szachy to się przekonasz, że nie wszyscy są tępymi pijaczkami (no chyba, że nie grasz w szachy). Wiele mądrości życiowych można się dowiedzieć od takich osób, bo uwierz mi "pod wieloma budkami piwo pili"
YoYo

Napisano: 30 kwie 2015, 8:21

użyłam tego zwrotu w znaczeniu potocznym. Przepraszam wszystkich inteligentów grających w szachy spod budki z piwem.
Patrząc na niektórych obecnych absolwentów uczelni (często pod wezwaniem Kubusia Puchatka) faktem jest jednak, że często prezentują dużo niższy poziom niż ww. Za to mają bardziej rozbudowane ego. Co niestety widać również na tym forum.
Manuela

Napisano: 30 kwie 2015, 8:25

Czytając posty Aresa nie mam wrażenia, że ma ego jak murzyni wacki w filmach xxx. No chyba, że nie o Areska Ci chodzi (kurde miałem kiedyś sznaucera i wabił się ares ):P
YoYo

Napisano: 30 kwie 2015, 8:37

wacki murzynów w filmach xxx. Ciekawy temat :twisted:
Manuela

Napisano: 30 kwie 2015, 8:40

cytując klasyka:
"...warto rozmawiać..."
YoYo

Napisano: 30 kwie 2015, 10:24

to wg ciebie jakiej wielkości wacek jest dość murzyński?
Manuela

Napisano: 30 kwie 2015, 14:01

Poczekaj, muszę skoczyć do castoramy po metr i Ci napiszę :P
YoYo

Napisano: 30 kwie 2015, 14:29

no nie przesadzajmy. Nie każdy ma takiego jak w teledysku Margareth
Manuela

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x