Ta zniewaga krwi wymaga... - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 24 kwie 2015, 12:49

"Wrzawa po awanturze na porodówce jednego ze szpitali w Marsylii. Francuzi, którzy słyną z przywiązania do laickich tradycji są oburzeni zachowaniem świeżo upieczonego ojca-muzułmanina. Nie rozumieją, jak można bić pielęgniarki za to, że odbierając poród małego Araba zdjęły jego matce burkę z twarzy"
W czasie gdy nasi wielcy zarządcy dyskutują nad problemami związanymi z polityką imigracyjną nieszczęsnej UE, do mediów przedostają się kolejne newsy o wyjątkowej delikatności muzułmańskich uczuć religijnych. Przykłady barbarzyństwa muzułmańskiego uzasadnianego religijnymi nakazami piętrzą się do chmur, to przytoczone wyżej nie jest jak na wyznawców miłosiernego Boga Allaha najgorsze. Muzułmańska brać dobrym jest przykładem na to, co dzieje się z ludzką głową poddaną indoktrynacji religijnej, ślepa wiara srogo każąca każdego kto by odważył się przeciwstawić jej nakazom. Wyjątkowo delikatna na zniewagi, bezwzględnie każąca za przewiny wobec islamu. Na terenach i w czasach ciemnoty zawsze króluje religia.
Kamma

Napisano: 24 kwie 2015, 12:52

karzący- od karać. Każe - od nakazywać.
betonowy

Napisano: 24 kwie 2015, 13:01

Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
Kamma

Napisano: 28 kwie 2015, 22:44

Prawdziwa wiara nigdy nie jest ani ślepa, ani głucha.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 30 kwie 2015, 8:15

Prawdziwa wiara nie jest ślepa? nie jest głucha? Wiara polega na wierze bez konieczności dowodzenia czegokolwiek, więc jest ślepa i głucha :D
YoYo

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x