niska wiedza pracowników - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 11 z 13    [ Posty: 128 ]

Napisano: 12 gru 2013, 22:01

Kocham przede wszystkim pieniądze;)
Idę tam gdzie dają więcej.

A na tym forum sobie jestem dla rozrywki. To jest jak oglądanie dobrego meczu.
~Adam

Napisano: 12 gru 2013, 22:20

Adamobójca- może jestem nawiedzona:)ale nie efekciarska a raczej efektywna:) Nie wierzysz- zapraszam do mnie na wizytę studyjną:)
~ola

Napisano: 12 gru 2013, 22:22

Adamobojca - .. mam wrażenie , że zaraz wybuchniesz łzami .
Tkwisz w jakiejś przedziwnej i chyba smutnej dla siebie teraźniejszości -więc naprawdę bardzo przyzwoitym będzie pomyśleć o przyszłości.

P.S Bądź poważny - weź się w garść. Czyjeś \" sukcesy, efekty pracy \" - spróbuj przyjąć za dobre praktyki , wykorzystaj je i tyle .

P.S
..\" bądź takim żebyś nie musiał czerwienić się przed samym sobą..
( może faktycznie czytasz i lubisz klasykę literatury popularnej -tu: Hugo, więc cytat powinieneś znać ).

~emilka

Napisano: 12 gru 2013, 22:34

Z satysfakcja spoglądam w lustro Emilio! Ani śladu rumienca, czy rumienia! Czyli borelioza mnie ominęła! ;)
Buuuuu! Szloch! Szlooooch! Jaka smutna rzeczywistość mnie otacza.... Chyba jestem wypalonyyyy... Przytul mnie Emilio i powiedz ze wszystko będzie juz dobrze... ;)

Czytam, czytam i to sporo. Od klasyki przez literaturę specjalistyczna aż po fantastykę. Nawet wypociny Adama czytuje od czasu do czasu... ;)
~Adamobojca

Napisano: 12 gru 2013, 22:58

hmm...czyli jednak....
czytasz dużo... ? -to czemu literaturę wykorzystujesz jako kij bejsbolowy ? - co widać po postach, przecież to źle świadczy O Tobie i przeciwko Tobie ..

P.S skoro wolisz być głupcem ...twoja sprawa- masz do tego prawo - byle byś tylko nie dawał złego przykładu innym.

~emilka

Napisano: 12 gru 2013, 23:15

Czasami sukces jest początkiem upadku.
Niekiedy wydaje się, ze pomagamy a szkodzimy.
Sukcesu nie ma zaraz, na efekt pracy trzeba poczekać - wskazane by się nie rozczarować.
~!

Napisano: 12 gru 2013, 23:24

Czasami upadek jest początkiem sukcesu.
Niekiedy wydaje się, że szkodzimy a pomagamy..itd.
Może też tak być i bywa.
Wskazane jest by się nie zatracić w... i każdy może dodać co chce.
~Scep-tyczka

Napisano: 12 gru 2013, 23:28

czyli ?!
sukces nigdy nie jest ostateczny - a porażka totalna..tak?
~emilka

Napisano: 13 gru 2013, 1:04

Czy sukces czy porażka o tym zadecyduje czas.
Zbyt szybki zachwyt ze swoich dokonań nie jest wskazany.
~!

Napisano: 13 gru 2013, 9:40

w moim przypadku owy zachwyt dotyczy zazwyczaj osiągnięć klienta / dziecka - jeśli ja się przyczyniam do jego sukcesu - to przedkładam to na zadowolenie i satysfakcję z pracy.
~emilka

Strona 11 z 13    [ Posty: 128 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x