niska wiedza pracowników - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 9 z 13    [ Posty: 128 ]

Napisano: 09 gru 2013, 22:47

Męczy mnie \"polska mentalność\" polegająca na ciągłym narzekaniu i obrzucaniu sie fekaliami, brak solidarności ludzkiej i koleżeńskiej. Kiedyś na forum ktoś poruszył fajny temat dotyczący projektów socjalnych- pozostała popelina. Fajnie gdyby forum poruszało też szersze zagadnienia - dla jeszcze zainteresowanych pracą socjalną.
~ola

Napisano: 09 gru 2013, 22:55

Chętnie się do takiej dyskusji włączę:D
~Adam

Napisano: 09 gru 2013, 23:10

ola.
tzw \" Kultura narzekaczy ..: - nowe zjawisko typowe tylko dla nas, Polaków. U nas jak ktoś jest pewny siebie- to znaczy , że \" się wywyższa\" i cwaniaczy ... itd, itd
Kończę..- aczkolwiek miło pogadać z Wami - tak normalnie..
chętnie dołączę do wywołanej dyskusji.

~emilka

Napisano: 09 gru 2013, 23:13

Tak mało tu normalnych dyskusji:(
Sztywniactwo przeplata się z agresją.
~Adam

Napisano: 10 gru 2013, 10:38

tez chce dołaczyć
~kasia

Napisano: 10 gru 2013, 15:34

Pewnie znalazłoby się paru normalnych do pogadania ale aktywność wysoko kształconych i cwaniaków jest ponadto....żal. Mam kilkunastoletnie doświadczenie zawodowe w pracy socjalnej i wszystkie niezbędne dyplomy ale jakoś mi nie przeszkadza, że ktoś pyta, nie wie co zrobić. Nie wierzę, że po skończeniu edukacji wszystko wiedzieliście od razu. Pozdrawiam tych, którzy pytają, a mądralom mówią: wyluzuj bo dostaniesz ...... Miłego dnia wszystkim.
~celesta

Napisano: 10 gru 2013, 15:50

celesta - święta celesta ...no po co wyjeżdżasz z jakimś subiektywnym żalem...?
~zulak

Napisano: 10 gru 2013, 18:25

Socjalni nie chcą się rozwijać. I to jest problem. A realia sie zmieniają.
~Adam

Napisano: 10 gru 2013, 19:15

Wiedzę o rozwoju intelektualnym niektórych tu piszących można zdobyć porównując ich poprzednie i obecne posty.
~!

Napisano: 10 gru 2013, 21:04

Ty o mizernym i słabo widocznym nicku ~! - faktycznie rzucasz się w oczy ze swoją wiedzą.
~......

Strona 9 z 13    [ Posty: 128 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x