niska wiedza pracowników - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 12 z 13    [ Posty: 128 ]

Napisano: 13 gru 2013, 18:18

Emilka nie nudzi cię rozmowa z życiowymi kalekami?
Oni nie lubią tej pracy. Wykonują ją bo nie mają wyjścia, alternatywy. Ich ostatnim sukcesem była obrona pracy magisterskiej/licencjackiej.
~Adam

Napisano: 13 gru 2013, 19:00

Nie wszyscy - niektórzy pracownicy socjalni robią doktoraty, wielu specjalizacje oraz studia podyplomowe.
Powszechne jest uczestnictwo w szkoleniach. Nie każdy musi być doktorem pracy socjalnej ;)
~koleś

Napisano: 13 gru 2013, 19:31

oo..nie każdy ;)

P.S Adam ..
zacznij jakiś temat - od tak o !- pogadamy ;
np. właśnie chwilę temu wszedł do mojego domu pan z opłatkiem sprzedaje je na rzecz kościoła - no złożył życzenia i co miałam zrobić ? kupiłam ;) w takich sytuacjach ja wymiękam ..chyba.
~emilka

Napisano: 13 gru 2013, 19:51

Niska asertywności, podatność na naciski i socjotechniczna manipulacje. Lubię ten typ bo łatwo robić je w konia udając nawróconego klienta który spija słowa mądrości z ust wszechwiedzacej Socjalniczki... ;)
~Pan z opłatkiem

Napisano: 13 gru 2013, 19:54

W zakrystii mojego kościoła sprzedają za 5 zł. Zdzierstwo!
~Adam

Napisano: 13 gru 2013, 20:20

Uważaj! Takiego heretyka opłatek poparzyć może w podniebienie! Lepiej zostań przy chipsach...
~Oli-fant

Napisano: 13 gru 2013, 20:23

do pana z opłatkiem

Pan owy jest miejscowym społecznikiem - a mnie dopadła magia świąt ..też jestem tylko człowiekiem ;)

Adam - w galerii handlowej można kupić za symboliczną złotówkę - dziewczynki aniołki je sprzedają - nie kupiłam ...

~emilka

Napisano: 13 gru 2013, 21:46

Dziewczynki aniołki? Ładne?
~Adam

Napisano: 13 gru 2013, 21:53

Pedofilia nie dotyczy jak widać wyłącznie kleru...
~Adamobojca

Napisano: 13 gru 2013, 21:56

Bo jak ładne to przyjadę z nimi pogadać:D
Muszę tylko skombinować czarnego vana i troszkę sznura.
~Adam

Strona 12 z 13    [ Posty: 128 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x