Elmer, a w którym momencie ja stosuję te same metody co oni? Po pierwsze nikogo nie obraziłem tytułując post "ubeckie nasienie", bo pani Kłys jest córką ubeka i to jest fakt niezbity. Po drugie zamieściłem cytat, który wyjaśnia skąd u pani Kłys takie poglądy na żołnierzy wyklętych. Jeśli bowiem tatuś zwalczał w sowieckiej służbie podziemie niepodległościowe to swoje dzieci wychowywał chyba w tym samym duchu, co pani Kłys sama dowiodła. Jeśli uważacie, że słowa "ubeckie nasienie" są obraźliwe to oznacza, że doskonale zdajecie sobie sprawę kim byli ubecy. Pani Kłys mogła swoje poglądy zachować dla siebie a wtedy nikt nie zainteresowałby się jej osobą.
Niestety na wojnie zasady trzeba schować do kieszeni. Lewactwo toczy bezwzględną wojnę ze światem wartości. Największą słabością, którą skrzętnie wykorzystują lewacy to nasze zasady. Pora powiedzieć lewakom, że zgodnie z ich życzeniem zostawiamy nasze zasady w murach świątyń i nie pozwolimy się zniszczyć przy ich pomocy. Jak mówi A. Hopkins "kiedyś traktowałem ludzi dobrze - dzisiaj z wzajemnością". Traktowanie ludzi z wzajemnością nie jest niczym złym. Pozwala bowiem im dostrzec, że nie mogą być bezkarni a być może pozwoli to im na refleksję, ż eto jest złe. I to jest wobec nich prawdziwy akt miłosierdzia. Jeśli bowiem pozwalasz oprawcy krzywdzić cię to nie dajesz mu szansy na zmianę. Mówimy stanowczo STOP LEWACKIEJ PRZEMOCY. A jeśli nic innego nie działa to niestety powinna wkroczyć opresja.