czytaj ze zrozumieniem! napisałem, że u nas w placówce też mamy zakażonych...więc nie mam tylko wiedzy z pracy dyplomowej!
Nosicielka Human immunodeficiency virus
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Nosicielka Human immunodeficiency virus
Panzer nie wysilaj się bo stary wyga (jak mówi jego nick) to pewnie typek w średnim wieku który kończył szkołę w starym systemie i na tym pozostał. Zero samodoskonalenia i kształcenia zawodowego. Jego wpisy biorą się z tego, że jest niedouczony, patrzy stereotypowo.
hiv jest tak samo zakaźny jak hcv. Jedno i drugie niszczy organizm. moim zdaniem oddzielny pokój i tabletki nasenne podczas pory nocnej.
czynna narkomanka?? Program wychodzenia z narkomanii. skierować na metadon, lekarz chorób zakaźnych do obniżenia poziomu wirusa , DETOX! i cała gama trudnych żmudnych działań 

\" ...Dzisiaj miałem piękny sen
Naprawdę piękny sen
Wolności moja, śniłem że
Wziąłem z Tobą ślub ..\"
o czym Wy wszyscy piszecie, teoretycy z Bożej łaski, zakwateruje Was z nosicielem to pogadamy, hahahaha
Naprawdę piękny sen
Wolności moja, śniłem że
Wziąłem z Tobą ślub ..\"
o czym Wy wszyscy piszecie, teoretycy z Bożej łaski, zakwateruje Was z nosicielem to pogadamy, hahahaha
~`Maja a masz wolne miejsce w dps to ci podeślę klienta to się będziesz mogła wykazać?
Oprócz Nosicielka Human immunodeficiency virus - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
kasa fiskalna
Wielkopolska
wywiad kontrolny
wolne miejsca w dps
wszczęcie postępowania
zmieniac decyzje o odpłatnosci czy nie?
DPS żądanie zwrotu
prywatne dps
nowy dps
gdy opiekun prawny przestaje placic
umieszczenie w dps z postanowieniem sądu
DPS-decyzja uchylająca