Nosicielka Human immunodeficiency virus

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
Panzer
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Nosicielka Human immunodeficiency virus

Post autor: Panzer »

czytaj ze zrozumieniem! napisałem, że u nas w placówce też mamy zakażonych...więc nie mam tylko wiedzy z pracy dyplomowej!

~Maja

Post autor: ~Maja »

Panzer nie wysilaj się bo stary wyga (jak mówi jego nick) to pewnie typek w średnim wieku który kończył szkołę w starym systemie i na tym pozostał. Zero samodoskonalenia i kształcenia zawodowego. Jego wpisy biorą się z tego, że jest niedouczony, patrzy stereotypowo.
~IQ

do maja

Post autor: ~IQ »

NIEUDOCZNA to ty ( z małej litery) jesteś. Samodoskonalenie i kształcenie , no super, trzeba sie dokształcać, żeby rozwiązac taki problem. Nie, trzeba mieć olej we łbie i tworzyć jasne i precyzyjne akty prawne i procedury.
~ralf

Post autor: ~ralf »

hiv jest tak samo zakaźny jak hcv. Jedno i drugie niszczy organizm. moim zdaniem oddzielny pokój i tabletki nasenne podczas pory nocnej.
~koko

Post autor: ~koko »

czynna narkomanka?? Program wychodzenia z narkomanii. skierować na metadon, lekarz chorób zakaźnych do obniżenia poziomu wirusa , DETOX! i cała gama trudnych żmudnych działań :(
~IQ

Post autor: ~IQ »

\" ...Dzisiaj miałem piękny sen
Naprawdę piękny sen
Wolności moja, śniłem że
Wziąłem z Tobą ślub ..\"

o czym Wy wszyscy piszecie, teoretycy z Bożej łaski, zakwateruje Was z nosicielem to pogadamy, hahahaha
~mikka

Post autor: ~mikka »

~`Maja a masz wolne miejsce w dps to ci podeślę klienta to się będziesz mogła wykazać?
ODPOWIEDZ