Nowa rola w CAS
Nowa rola w CAS
Napiszcie co z tym dostępem do nowej roli w CAS. Skąd mam wiedzieć, Czy Urząd wojew. wystąpił o nadanie nowej roli dla mnie? A jesli tak, to co z hasłami i loginem, skąd?
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
Re: Nowa rola w CAS
masz czekać na pismo z loginem i hasłem do nowego dostępu
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
Ale jaką mam pewność że zostałam zgłoszona do nadania nowej roli? Na podstawie tego sprawozdania do URZędu Woj., w którym należało wpisać czy posiada się dostęp do CAS? (to z terminem do 5 sierpnia ). Bo jeśli Urząd Woj. nie zgłosił, to należy zgłosić samemu.
zadzwoń sama do urzędu i Ci wszystko wyjaśnią jak zrobic... ja tak zrobiłem i nie czekałem na nic...
Tak, wydaje mi się ze wlasnie na podstawie tego co wysylaliśmy informacje o osobach realuzjacych kdr i tyczyło się cas, bo tam było wspomniane ze beda dawac nowy moduł kdr wiec narazie musimy poczekac do 29:) i powinnismy miec nowa role:)
zrobicie jak chcecie... ja bym nie czekał tylko dzwonił, wole nie miec potem problemów...
Tak jak pisałam przed chwilą, wystarczyło tylko odpowiedziec wtedy na informacje o tych uzytkownikach, bo wlasnie weszlam na cas i mam juz nowy moduł dostepny:)
to masz szczeście bo nie wszedzie tak dobrze i sprawnie dzałaja jak u Ciebie....
DZWONILAM, I MIMO TEGO WCZEŚNIEJSZEGO SPRAWOZDANIA, MUSIAŁAM JEDNAK ZŁOŻYĆ WNIOSEK REJESTRACYJNY.
Oprócz Nowa rola w CAS - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Pomocy
do kiedy przyznać KDR
Oświadczenie
Jak dokumentujecie odbiór karty
studia na ukranie a karta
Sprawozdania do 19 sierpinia
student
Kontakt do ministerstwa ws. KDR
Co zrobić z kartą która straciła ważność...
Gdzie wprowadzać ? Pomocy :(
Produkcja kart
adres zameldowania stałego a adres tymczasowy
do kiedy można składać kdr?
numer decyzji
zapomniała o jednym dziecku
wzór decyzji