Nowa wersja forum OPS.pl - O serwisie OPS.pl

Strona 8 z 10    [ Posty: 96 ]

Napisano: 24 lut 2016, 12:24

Powiem tak: dawno nie było mnie na tym forum. Wprowadzone zmiany sprawiły, że to forum wygląda jak jakieś forum dla przedszkolaków, albo dla osób mających problem z czytaniem, albo sprawnych inaczej... Jeszcze brakuje tylko efektownych szlaczków po bokach albo kwiatuszków, może słoneczek... czy właściciel się znudził starym (bardziej profesjonalnym) wyglądem, czy może była jakaś kaska do wzięcia z UE, czy coś? Dla mnie dramat.
taki tam

Napisano: 24 lut 2016, 15:48

taki tam pisze:Powiem tak: dawno nie było mnie na tym forum. Wprowadzone zmiany sprawiły, że to forum wygląda jak jakieś forum dla przedszkolaków, albo dla osób mających problem z czytaniem, albo sprawnych inaczej... Jeszcze brakuje tylko efektownych szlaczków po bokach albo kwiatuszków, może słoneczek... czy właściciel się znudził starym (bardziej profesjonalnym) wyglądem, czy może była jakaś kaska do wzięcia z UE, czy coś? Dla mnie dramat.
zmiana właściciela forum
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 24 lut 2016, 18:30

A kto jest nowym właścicielem?
ciekaw

Napisano: 24 lut 2016, 18:40

dzięki za "drukareczkę" :)
matylda
Stażysta
Od: 19 lut 2016, 13:18
Zajmuję się:

Napisano: 24 lut 2016, 19:06

A poprzedni właściciel, co z nim?
ciekaw

Napisano: 24 lut 2016, 23:53

Porażka nowy wlascicielu !!!! Na głównej stronie ops.pl newsy reklamowe głównie (gdzie jest adrzej?) , zero merytoryki. Forum - rozumiem że ciągniesz z reklam, ale przesadziłeś. Nie znasz się na pomocy społecznej nowy właścicielu i tak dalej możesz tylko stracić.

Andrzeju czy ty masz jeszcze jakiś wpływ na to co tu się dzieje?
pawel007

Napisano: 25 lut 2016, 9:22

Na forum nie mam uprawnień administratora/moderatora od 18 lutego br. Od 15 lutego nie jestem również redaktorem serwisu ops.pl. Obecnie moderatorem forum jest jego użytkownik, któremu nowy właściciel zlecił funkcję administratora/moderatora. Inną niż do końca grudnia br. osobą jest również administrator-konstruktor forum w jego wersji z lat 2014-2015. Aktualnie z tożsamości Keats korzysta pracownik firmy Netstel, która jest obecnie właścicielem portalu/forum.

Nowy właściciel proponował mi współpracę, podpisanie umowy na prowadzenie serwisu ops.pl, ale się nie zgodziłem, ponieważ oferowane honorarium było bardzo niskie w stosunku do oczekiwań, zobowiązań wynikających z proponowanej umowy. Wcześniej prowadziłem serwis nieodpłatnie, na zasadach gwarantujących niezależność redakcji serwisu wobec właściciela/wydawcy.
angoc

Napisano: 25 lut 2016, 22:49

Malo czytelna wersja
kule

Napisano: 26 lut 2016, 0:26

Czytelniejsze jest forum dla osób zalogowanych - nie wyświetlają się wtedy reklamy. Wzrok się przyzwyczaja do widoku nowej wersji forum.
angoc

Napisano: 28 lut 2016, 10:08

Martwa strona zaczyna się robić z ops.pl. Podziękowano a chyba nawet nie - andrzejowi. Nie ma nowych newsów tylko jakieś pierdy o zakladaniu stron www. Żenada. Jeśli czegoś z tym nie zrobicie czas będzie ogłosić bojkot.
grety

Strona 8 z 10    [ Posty: 96 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x