Nowa wersja forum OPS.pl - O serwisie OPS.pl

Strona 9 z 10    [ Posty: 96 ]

Napisano: 28 lut 2016, 11:39

Ogłoszono nabór na redaktorów serwisu.

[Oferta pracy] Redaktor serwisu OPS.pl
https://ops.pl/2016/02/oferta-pracy-reda ... su-ops-pl/
zmiany

Napisano: 28 lut 2016, 16:11

I co jakieś tłumy rozumiem się garną ;) mieliście super redaktora a za chwilę będziecie mieli pustki. Tłumaczy was tylko to że nie macie pojęcia o pomocy społecznej (patrz durne opisy dla użytkowników typu referent itd.) i nie zadaliście sobie chyba nawet trudu by nas poznać. Radzę też sprawdzić kim jest angoc dla naszego środowiska zanim człowieka olejecie. Powodzenia w biznesie :)
grety

Napisano: 29 lut 2016, 8:53

Co prawda to prawda.
Jasny kolor bije po oczach. W poniedziałek rano to masakra ;)
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
alanka
Awatar użytkownika
Referent
Od: 07 mar 2007, 16:04
Zajmuję się:

Napisano: 29 lut 2016, 14:27

Rytuał przejścia... nowy właściciel portalu/forum ops.pl zapomniał moim zdaniem o czymś bardzo, bardzo ważnym, zapomniał się przedstawić, zapomniał publicznie podziekować osobom, które wcześniej i dotychczas portal i forum współtworzyły, zapomniał się przywitać z użytkownikami/użytkowniczkami forum...

Zmiany CICHOSZA!

Grzegorz Turnau - Cichosza (1993)
https://www.youtube.com/watch?v=m98MBACe1xk
angoc

Napisano: 29 lut 2016, 17:59

alanka pisze:Co prawda to prawda.
Jasny kolor bije po oczach. W poniedziałek rano to masakra ;)
Cofnij się w tym temacie o 2/3 strony - zamieściłem tam instrukcję zmiany wyglądu forum na mniej białe dla osób zalogowanych.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 03 mar 2016, 23:28

W nowej wersji forum ops zakazana jest wolność słowa.
Teraz trzeba sie bezkrytycznie z wszystkim zgadzać.
zgaga

Napisano: 03 mar 2016, 23:35

Witam,

Od zawsze jest tak, że każda zmiana mała czy duża nie będzie się 100% osób podobała. Zawsze znajdzie się ktoś komu coś może przeszkadzać - tak to już jest.

Obecnie trwają prace nad tym forum więc proszę o cierpliwość i nie unoszenie się w innych tematach.

Pozdrawiam.
Apophis
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 02 mar 2016, 23:26
Zajmuję się:
Strona WWW: http://www.ops.pl/

Napisano: 03 mar 2016, 23:51

Tamto forum podobało mi się, bo można w nim było prowadzić rzeczowa dyskusję, bronić swoich racji do upadłego bez strachu, ze zostanie się zablokowanym albo temat zostanie zamknięty. Przepisy świadczeń rodzinnych i o pomocy społecznej sa wyjątkowo kontrowersyjne, a wy oznaczeni na czerwono, nie jesteście wszechwiędzący a tym bardziej nieomylni.
Pilnowanie porządku to zabranianie wymiany zdań.
zgaga

Napisano: 03 mar 2016, 23:52

nie zabranianie miało byc
zgaga

Napisano: 04 mar 2016, 0:09

Czy według Pani/Pana posty pokroju tego:
*** pisze:ty durniu, nie dodało ci, że cie podpuszczają, a ten zaraz zrzuca, sperme se zrzuć mamałygo
zasługują na racje bytu na tym forum? A może należy je wyróżnić?

Otóż za takiego typu posty użytkownicy są banowani. Nikt wg własnego widzi mi się nie banuje. Większość postów przez które użytkownicy są banowani jest archiwizowana w dziale niewidocznym dla innych użytkowników prócz administratorów.

Sprawa jest prosta, jak to określę awantury co dzień wszczynane są przez kilka tych samych osób, nawet dziś w kilku tematach jest post za postem tej samej osoby ale pod różnymi nazwami.
Ja to widzę inni administratorzy wedle woli też mogą to zobaczyć ale zwykłych użytkowników może to wprowadzać w błąd i poczucie, że coś się źle z forum dzieje choć jest odwrotnie.
Administratorzy starają się pogodzić własne obowiązki z forum na którym trzeba spędzać czas czytając wszystkie posty i myśleć nad udoskonalaniem jego.
Byłoby łatwiej bez tych kilku osób które ciągle próbują podsycać bunt.
Dziś nawet wyszło m. in to: viewtopic.php?f=2&t=207205029
Proszę o dokładne zapoznanie się z moją odpowiedzią a wyjdzie kto jeszcze dolewa oliwy do ognia w tematach o awatar (wiem mniej sensownego sporu nie da się chyba zacząć).

P.S. Tu lektura do poczytania jak jedna i ta sama osoba w uparte idzie z pisaniem jako kilka różnych osób: viewtopic.php?f=2&t=207205076
Apophis
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 02 mar 2016, 23:26
Zajmuję się:
Strona WWW: http://www.ops.pl/

Strona 9 z 10    [ Posty: 96 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x