Czy według Pani/Pana posty pokroju tego:
*** pisze:ty durniu, nie dodało ci, że cie podpuszczają, a ten zaraz zrzuca, sperme se zrzuć mamałygo
zasługują na racje bytu na tym forum? A może należy je wyróżnić?
Otóż za takiego typu posty użytkownicy są banowani. Nikt wg własnego widzi mi się nie banuje. Większość postów przez które użytkownicy są banowani jest archiwizowana w dziale niewidocznym dla innych użytkowników prócz administratorów.
Sprawa jest prosta, jak to określę awantury co dzień wszczynane są przez kilka tych samych osób, nawet dziś w kilku tematach jest post za postem tej samej osoby ale pod różnymi nazwami.
Ja to widzę inni administratorzy wedle woli też mogą to zobaczyć ale zwykłych użytkowników może to wprowadzać w błąd i poczucie, że coś się źle z forum dzieje choć jest odwrotnie.
Administratorzy starają się pogodzić własne obowiązki z forum na którym trzeba spędzać czas czytając wszystkie posty i myśleć nad udoskonalaniem jego.
Byłoby łatwiej bez tych kilku osób które ciągle próbują podsycać bunt.
Dziś nawet wyszło m. in to:
viewtopic.php?f=2&t=207205029
Proszę o dokładne zapoznanie się z moją odpowiedzią a wyjdzie kto jeszcze dolewa oliwy do ognia w tematach o awatar (wiem mniej sensownego sporu nie da się chyba zacząć).
P.S. Tu lektura do poczytania jak jedna i ta sama osoba w uparte idzie z pisaniem jako kilka różnych osób:
viewtopic.php?f=2&t=207205076