Staram się nie obrazać nikogo, chociaz pisuję bardzo kontrowersyjnie, ale tego typu teksty mi nie przeszkadzają. Jezeli ktoś czuje potrzebę wyrażania siebie w ten sposób czy tez w taki prostacki sposób udawadniania swoich racji, to czemu nie pozwolić mu zrobic to dobitnie, prostymi słowami , bez ubierania wszystkiego w piękne słówka, które nie do końca oddadzą to, co w rzeczywiście chce się powiedziec.
Byłam kiedys na moderowanym forum i tam z czasem cenzura i obrażanie zaczęły działać w jedną stronę i wymierzone były przeciwko niektórym zwykłym użytkownikom, którzy nie tworzyli z adminami i moderatorami forum kółeczka wzajemnej adoracji. Nie wykluczone, ze tutaj może dojśc do takiej samej sytuacji.
Do tej pory nie było az tak źle z obrażaniem tutaj, ale dawali sobie z tym radę, a tematów i tak powstaje bez liku, w których kółko te same zapytania są stawiane.
I w takim przypadku nie zrozumiałym było dla mnie zamknięcia tematu , w którym próbowałam dociec przyczyny scalenia dwóch obszernych działów poddając krytyce takie działanie. tym samym jest to dla mnie dowód, ze uderza się w wolność wypowiedzi, że zwykłemu użytkownikowi pozostaje tylko uszy po sobie stulić, czując pana z biczem nad sobą.