Nowa wersja forum OPS.pl - O serwisie OPS.pl

Strona 10 z 10    [ Posty: 96 ]

Napisano: 04 mar 2016, 23:21

Staram się nie obrazać nikogo, chociaz pisuję bardzo kontrowersyjnie, ale tego typu teksty mi nie przeszkadzają. Jezeli ktoś czuje potrzebę wyrażania siebie w ten sposób czy tez w taki prostacki sposób udawadniania swoich racji, to czemu nie pozwolić mu zrobic to dobitnie, prostymi słowami , bez ubierania wszystkiego w piękne słówka, które nie do końca oddadzą to, co w rzeczywiście chce się powiedziec.
Byłam kiedys na moderowanym forum i tam z czasem cenzura i obrażanie zaczęły działać w jedną stronę i wymierzone były przeciwko niektórym zwykłym użytkownikom, którzy nie tworzyli z adminami i moderatorami forum kółeczka wzajemnej adoracji. Nie wykluczone, ze tutaj może dojśc do takiej samej sytuacji.
Do tej pory nie było az tak źle z obrażaniem tutaj, ale dawali sobie z tym radę, a tematów i tak powstaje bez liku, w których kółko te same zapytania są stawiane.
I w takim przypadku nie zrozumiałym było dla mnie zamknięcia tematu , w którym próbowałam dociec przyczyny scalenia dwóch obszernych działów poddając krytyce takie działanie. tym samym jest to dla mnie dowód, ze uderza się w wolność wypowiedzi, że zwykłemu użytkownikowi pozostaje tylko uszy po sobie stulić, czując pana z biczem nad sobą.
zgaga

Napisano: 05 mar 2016, 15:46

Ludzie weźcie się uspokujcie ja jako zwykły pracownik mam w du*ie te wasze żale. Ale denerwuje to bardzo bo wasze nędzne pisania wyskakują na początek a nie mam ochoty tego czytać. Kogo obchodzi zmiana właścicieli? WIADOMO ŻE CI WSZYSCY KRZYKACZE TO MUSZĄ BYĆ STARZY WŁAŚCICIELE! Oddaliście serwis to wasz problem i nie musicie robić zadymy przez to.

Musiałam to wyrzucić z siebie bo mnie już trafia coś jak widzę tych deb*li tutaj pucujących się cały czas.

WSZYSCY MAJĄ WAS W DUP*E! NIE PASUJE FORUM TO WYJAZD STAD!
A JAK NIE TO ZAMKNIJCIE MORDĘ I SIĘ NIE PLUJCIE!
Gość

Napisano: 05 mar 2016, 22:43

Przeciez nikt ci nie każe czytac wszystkiego jak leci, od deski do deski. Mnie wystarcza, ze przeczytam 1/100 forum albo i mniej i jakos nie mam do innych pretensji, że piszą o czyms co mnie nie interesuje. A kazdy pisze to co jego interesuje, na czym mu zależy, a nie innych.
zgaga

Napisano: 05 mar 2016, 23:25

Zgaga widzę ciebie wszędzie pełno jak mysiego gów*a! Zajmij się sobą bo widzę własnego życia nie masz! Won do garów :lol:
Iza1

Napisano: 05 mar 2016, 23:46

Iza1 pisze:Zgaga widzę ciebie wszędzie pełno jak mysiego gów*a! Zajmij się sobą bo widzę własnego życia nie masz! Won do garów :lol:
Widzenie przez ciebie wszędzie pełno mysiego gów*na nie jest niczym innym jak początkowymi objawami choroby psychicznej. U mojego sąsiada na przykład zaczęło sie od widzenia samej myszy. A pisząc o tych gó... obrzydziłaś mi całkowicie gary.
zgaga

Napisano: 06 mar 2016, 0:24

Stary, "odwieczny" problem forum ops.pl :mrgreen: Zamiast rzeczowej (ale może też dowcipnej czy sarkastycznej itp) dyskusji mamy wpisy w rodzaju m.in.:
"Przeciez nikt ci nie każe czytac wszystkiego jak leci" tylko, że bardzo często czytasz pytanie/problem, a już druga czy kolejna odpowiedź schodzi na temat co kto lubi pić czy jakiej muzy słucha albo, że wszyscy myślący inaczej to banda debili......co potwierdza poniższy cytat:
"widzę ciebie wszędzie pełno jak mysiego gów*a!" (nawiasem mówiąc Iza1 - jeśli w dom masz myszy to zafunduj sobie kota, nawet nie musi być łowny, wystarczy że będzie). To tylko subtelne przykłady.

Przez jakiś czas miałem okazję współpracować z ops.pl, starałem się i miałem nadzieję, że będzie to popularna platforma wymiany informacji i doświadczeń dla kadry pomocy społ jak i klientów. Niestety zamiast tego, forum ops.pl (zwłaszcza "forum ogólne") za przyczyną jej użytkowników i brakiem stosowania netykiety i zapewne brakiem konsekwencji ze strony redakcji (tak, tak) - stało się zwykłym zsypem na śmieci. Jak zajrzycie do innych działów to są tam pytania i dyskusja dotycząca tych pytań (czy to przypadek, że dyskusję prowadzą inni pracownicy niż socjalni?)
Nie chodziło mi w żadnym wypadku o tzw poprawność polityczną wypowiedzi tylko o jakąś miarę profesjonalizmu, jakiś regulamin itp. Okrzyknięto mnie wrogiem wolności słowa i zwolennikiem matrixu więc sam zrezygnowałem. Teraz już jest regulamin, okazuje się, że są nowi właściciele, nowy wygląd, podobno w gronie redakcji nie ma angoc-a (coś przegapiłem :o ) ale ..... błotko zostało. To smutne. Tym bardziej, że najwięcej tego błota (albo nawet tylko tam) jest na forum Pomoc Społeczna (nawet w HYdE PaRK dyskusje są bardziej rzeczowe i na temat). Jeżeli ktoś decyduje się być adminem to powinien konsekwentnie stosować reguły obowiązujące na portalu.
Szkoda tylko, że ze strony głównej wyparowało motto ops.pl. Czyżby nowy właściciel obawiał się, że motto było zbyt zobowiązujące?????
lotsy''

Strona 10 z 10    [ Posty: 96 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x