witam, została dodana nowa zakładka sprawozdania. gdy daje utwórz , otwiera się sprawozdanie z danymi. dałam zapisz. ciekawa jestem czy dobrze zrobiłam ???? ktos coś wie na ten temat??
dane pobrały się z programu????, one są wiarygodne??? bo nie wiem od 1 lipca przejęłam stanowisko po dziewczynie która była bardziej zielona niż ja teraz
Czy u was też niektóre dane się nie zgadzają?;o System pokazuje mi że mam 3 unieważnione karty, ale formalnie unieważniłam tylko 2 w związku z utratą uprawnień, ta 1 osoba którą mi dodatkowo pokazuje to jej karta w 2014r. straciła ważność;o i nie wiem o co mu chodzi.. Albo mam problem z duplikatem w 2015r. kobieta opłaciła, natomiast kartę odebrała w 2016r., tylko że my już w poprzednim sprawozdaniu się z tego rozliczyliśmy. Ktoś coś pomoże? Da się w ogóle tu edytować dane? Co z tym fantem zrobić?
Zatwierdziłam sprawozdanie, a teraz zastanawiam się czy powinnam wypełnić faktycznie poniesione koszty/uzyskane dochody budżetu państwa, gdyż tam wszędzie wygenerowało mi się 0,00. Prowadzę od 3 m-cy KDR. Wygenerowałam, zapisałam i zatwierdziłam. Czy zrobiłam dobrze?
czyli wystarczy zapisać i zatwierdzać?? ja to zostawiam jak jest. jak przyjdzie sprawozd. w cas... to na podstawie tego musimy wypełnić ...czyli przepiszemy to samo? to chyba dobrze:)