Nowe forum i portal ops.pl - O serwisie OPS.pl

Strona 15 z 17    [ Posty: 162 ]

Napisano: 24 kwie 2014, 13:29

zdecydowanie jest gorsze od tego co było
aga1

Napisano: 24 kwie 2014, 13:55

:) a co z dodawaniem załączników ( co możemy załączać ) ? ... dzisiaj próbowałam ale jakiś błąd mi wyskakuje :roll:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 25 kwie 2014, 8:09

poprzednie forum było lepsze, obecne jest niepraktyczne, trudno znaleźć to czego się szuka
monia80

Napisano: 25 kwie 2014, 9:00

W pierwszym momencie się zmartwiłam, bo nie mogłam się odnaleźć na nowym forum, ale teraz daje rade, poza tym widać , czy chociaż ktoś zaglądał na post; :D
Z.K.

Napisano: 25 kwie 2014, 15:16

bardzo prosze o poprzednie forum, było bardziej dostępne, nie lubię tego i teraz prawie tu nie wchodze, a tak bardzo jest nam potrzebne do pracy. Musimy jakoś sie wspierac
ela2

Napisano: 26 kwie 2014, 19:32

Witam! Nowa wersja i trudno się "odszukać" - człowiek przyzwyczaja się do wcześniejszych wersji, a później trudno się odnależć.
Mam pytanie - Jak teraz zamieścić ofertę o poszukiwaniu pracownika i jak odszukać osobę, która szuka pracy?
Jola..

Napisano: 26 kwie 2014, 21:14

Do Joli

Nie jest obecnie dostępny serwis praca ops.pl, gdzie można było dodawać oferty pracy oraz zgłoszenia chęci podjęcia pracy. W poprzedniej wersji Portalu OPS.PL taki serwis Szukam Pracy/Dam Pracę istniał. Czy jest potrzebny? Moje doświadczenia są takie: zgłaszano niewiele ofert typu dam pracę, równie niewiele ofert dotyczyło ofert - podejmę pracę. W pierwszych latach istnienia tego serwisu praca ops.pl większość ofert typu "dam pracę" dotyczyła pracy dla kierowcy, operatora dźwigu, walca, koparki, pielęgniarki w UK. W ostatnich kilku latach w tym serwisie pojawiało się od jednego do kilku wpisów typu dam pracę/szukam pracy w skali miesiąca. Mnie również brakuje opcji, jaką był serwis praca ops.pl. Jeśli zainteresowanych tym serwisem będzie więcej osób, to zapewne ponownie ujrzy on światło dzienne. Gdzie obecnie zamieszczać oferty dam pracę/szukam pracy? Wcześniej, również w czasach istnienia serwisu praca ops.pl użytkownicy stosowali następujące strategie: publikowanie oferty dam prace/szukam pracy w newsach portalu lub na forum ops.pl Stworzenie nowego działu w forum ops.pl dot. ofert typu szukam/dam prace nie jest obecnie problemem. Reaktywacja serwisu praca ops.pl jest natomiast wyzwaniem dla twórców nowej wersji portalu ops.pl.
angoc

Napisano: 28 kwie 2014, 11:32

Problemy z załączaniem pliku, które pojawiały się w sporej części tematów zostały usunięte.

Uff. Wracam do pracy nad szablonem graficznym. :)
Keats
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 21 lis 2013, 16:09
Zajmuję się:

Napisano: 28 kwie 2014, 12:51

Nie podoba mi się ta zmiana. :|
walery

Napisano: 28 kwie 2014, 12:58

Tak jak przy wszystkich poprzednich uwagach, również teraz prośba: co konkretnie mamy zmienić, żeby było lepiej?

(O powodach, dla których zmiana była konieczna pisałem już wcześniej w tym wątku, więc nie będę się znowu rozpisywał)
Keats
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 21 lis 2013, 16:09
Zajmuję się:

Strona 15 z 17    [ Posty: 162 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x