1. Skórki: aktualna skórka forum jest rzeczywiście oparta na jednej z domyślnych skórek tego forum. Zdecydowałem się na oparcie na niej, bo jest stosunkowo popularna, a chciałem choć trochę ograniczyć Państwa dezorientację. Cóż, wygląda na to, że miewałem w życiu lepsze pomysły.

Niestety, może okazać się, trzeba będzie poczekać na nie kilka tygodni. Priorytetem jest obecnie wyszukiwarka i związana z nią konieczność ograniczenie obciążenia serwera przez inne elementy portalu (żeby zwolnić moc obliczeniową dla niej). Zanim zakończę prace nad OPS.PL chciałbym mieć pewność, że Państwa forum będzie mogło się swobodnie rozwijać przez najbliższe lata bez obawy, że za krótką chwilę znowu przeciąży serwer, dlatego skórki zeszły na razie na drugi plan.
2. Wyszukiwarka znajdzie się w fazie testów pewnie dziś wieczorem/jutro, ale będzie gotowa dla Państwa pewnie dopiero po świętach.
W sprawie wyszukiwarki jak dotąd prześladował mnie pech i opóźnienia to. Jeśli to możliwe, prosiłbym o trzymanie za mnie kciuków.