Nowe ŚP-skala niesamodzielności - Świadczenia rodzinne

Strona 13 z 13    [ Posty: 126 ]

Napisano: 07 lut 2016, 11:18

Dlaczego brednie? A jak nie brednie, to dlaczego nikt nie uwierzy?
To jest źródło sprawdzone. Sąsiad nasłuchuje cały czas to co dzieje się w Al.Ujazdowskich. Wczoraj mówił na balkonie, że to na 100% prawda.
Gość

Napisano: 07 lut 2016, 12:38

Gość pisze:Dlaczego brednie? A jak nie brednie, to dlaczego nikt nie uwierzy?
To jest źródło sprawdzone. Sąsiad nasłuchuje cały czas to co dzieje się w Al.Ujazdowskich. Wczoraj mówił na balkonie, że to na 100% prawda.

Nikt nie wierzy w co piszesz, bo to właśnie są brednie. W grę wchodzą następujące rozwiązania: skala niesamodzielności ,progi dochodowe ,czeki.W grę nie wchodzi nie tylko wyrównanie świadczeń do 1300zł , ale nawet podniesienie dla wszystkich WO chociażby do kwoty 600zł.Jest to najpewniejsze info, prosto od normalnie myślących osób.
niuniek

Napisano: 07 lut 2016, 13:41

" ...........Jest to najpewniejsze info, prosto od normalnie myślących osób."
No właśnie. Normalnie myśleć to za mało. Trzeba jeszcze poskładać fakty.
Czeki, skalowanie, progi dochodowe, upadły już dawno. Dla wszystkich opiekunów wyrównanie do 1300zł. od czerwca. :)
Potwierdziła to też sąsiadka, która mieszka na czwartym piętrze. Na sznurku spuściła mi nawet telefon z SMS-em to potwierdzającym, który dostała z wiarygodnego źródła.
Gość

Napisano: 07 lut 2016, 14:56

Gość pisze:" ...........Jest to najpewniejsze info, prosto od normalnie myślących osób."
No właśnie. Normalnie myśleć to za mało. Trzeba jeszcze poskładać fakty.
Czeki, skalowanie, progi dochodowe, upadły już dawno. Dla wszystkich opiekunów wyrównanie do 1300zł. od czerwca. :)
Potwierdziła to też sąsiadka, która mieszka na czwartym piętrze. Na sznurku spuściła mi nawet telefon z SMS-em to potwierdzającym, który dostała z wiarygodnego źródła.
,,Dla wszystkich opiekunów wyrównanie do 1300zł. od czerwca"--dla ciepie pierwszego, z tytułu wspólnego oglądania z podopiecznym ,,Opowieści z mchu i paproci" :lol:
niuniek

Napisano: 08 lut 2016, 0:56

Przecież Pan Prezydent też obiecał przed wyborami! Sąsiad i sąsiadka też są dobrze poinformowani. Mam nawet SMS. 1300 to pewniak.
Gość

Napisano: 08 lut 2016, 22:37

Gość pisze:Przecież Pan Prezydent też obiecał przed wyborami! Sąsiad i sąsiadka też są dobrze poinformowani. Mam nawet SMS. 1300 to pewniak.
Słabe te informacje. Bedzie tysiąc pińćset.....kwartalnie :lol:
Gościówa

Strona 13 z 13    [ Posty: 126 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x