nowy skład komisji
nowy skład komisji
Mam pytanie, zmienia sie skad GKRPA 4 osoby są nowe, czy musza one byc wysłąne na szkolenie???
Re: nowy skład komisji
Ustawa mówi iż w skład komisji wchodzą osoby przeszkolone a to oznacza iż powołać ich można wtedy kiedy będą mieć stosowne przeszkolenie, a już na pewno nie można im wypłacać wynagrodzenia za pracę w komisji RPA przed stosownym szkoleniem, bo RIO i NIK na to patrzy i to usterkuje jako nieprawidłowość
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Potwierdzam w 100% post zzzzzzzzz. Pierwszą rzeczą którą robił u mnie kontroler NIK-u to analiza list płac komisji z zaświadczeniami o stosownym przeszkoleniu członków.
Jednocześnie zapraszam do szkolenia (parę tematów niżej), przyjeżdżam na miejsce i szkolę całą komisję w terminie - styczeń 2015 lub później!
Pozdrawiam
Jednocześnie zapraszam do szkolenia (parę tematów niżej), przyjeżdżam na miejsce i szkolę całą komisję w terminie - styczeń 2015 lub później!
Pozdrawiam
Panie Waldku mam pytanko , jeżeli w składzie komisji zmienia się 1 osoba to wystarczy przeszkolić tylko tę osobę. jaki koszt szkolenia za 1 osobę.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Proszę o kontakt, gdyż to zależy gdzie mam jechać? 601-645-467 ; [email protected]
Oprócz nowy skład komisji - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
kolonie profilaktyczne
Sprawa w sądzie
Struktura rodziny a ODWYK
GIODO
Wywiad środowiskowy
Nowy skład GKRPA
liczenie bezdomnych 2015
bezdomny
śmierć wnioskodawcy
nie chce isc na leczenie
dofiannsowanie do przejazdu do placówki