Napisano: 14 kwie 2014, 16:24
jjj- do tematu wracając...
1.wpływa NK- np. z Policji ( data wpływu)
2. Do NK - dopinam wniosek dotyczący powołania GR ( wypełnia os. wszczynająca procedurę) tu: proponowany skład GR - profesja.We wniosku krótka charakterystyka problemu na podstawie karty A.
3. W tym samym dniu ewentualnie nazajutrz powiadamiam podmioty ( członków ZI) o wpłynięciu NK- formą pisemną ( fax - podaję tylko inicjały rodziny + wniosek) i zapraszam na spotkanie ( data) celem zaopiniowania wniosku . ładnie dopisuję iż dodatkowo mają możliwość zapoznania się z kartą A-oryginał ( w przypadku niemożności stawienia się, piszę dalej ) proszę o ustosunkowanie się pisemne do propozycji powołania Gr w składzie j/w. Mają jeden dzień na odpisanie.
4. Zawsze się zgadzają z wnioskiem co do powołania Gr, jej składu i przysyłają informację zwrotną.(
5. Wypełniam protokół powołania GR przez ZI w oparciu o przesłane dokumenty od nich- i mam Grupę Roboczą powołaną.
Protokół podpisuje mi ostatecznie przewodniczący - i kilku członków zI- których mam na miejscu. Wystarczy symboliczne kilka podpisów. A jak mi się nie chce iść do nich , uzupełniają podpisy na kwartalnym.
Mam zarządzenie - które reguluje sposób funkcjonowania ZI-i regulamin GR
ps. kto był w Warszawie ostatnio na szkoleniu z Wroną - ten wie że rozwiązań jest masa.