o demokracji, ciekawe - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 06 lut 2012, 14:49

Faktycznie bardzo trafny tekst.
Gorzki ale prawdziwy.
~Adam

Napisano: 08 lut 2012, 12:49

No to dalej, chwalić Donalda!
~Łukasdz

Napisano: 08 lut 2012, 14:27

???
~Z.

Napisano: 08 lut 2012, 15:01

nie ma co sie dziwic - tak to domorosły politolog po lichej szkólce czyta ze zrozumieniem!
~do Łukaszka

Napisano: 10 lut 2012, 1:14

Z.
oczywiście, że to wezwanie nie do Ciebie było.

Po przeczytaniu tego artykułu przypomniał mi się tekst Donalda, jak to on nie będzie banków łupił. Pewnie, lepiej zwykłych ludzi. Łatwiej się wprowadza podwyżkę składki rentowej niz podatek nakłada na banki. W końcu, jak tytuł głosi \"kapitalizm nie potrzebuje demokracji\". To nie jest premier dla ludzi tylko dla instytucji finansowych.

a ten pajac \"do Łukaszka\" tyle potafi napisać w każdym jednym temacie. Ty kopiujesz i wklejasz, czy tylko tyle potrafisz napisać w ogóle?
~Łukasz

Napisano: 10 lut 2012, 10:35

ty gamoniu tylko o jednym umiesz - wszystko jest be - jeno marek jurek w kszaczorach na bocznym, zapomnianym, ślepym torze polityki jest cacy - kto sie uczył i na jakiel lichej szkólce politologu?????????????
a co do wklejek to jesteś drugi po dzibar - cudzomuślowklejkarz politolog Łukasz!
~do pajaca Łukasza!

Napisano: 10 lut 2012, 16:42

do Łukasza

no jestem pod wrażeniem

masz gadanę

ja akurat o Marku Jurku mało piszę,
ale ty jakoś dziwnie go promujesz. Dzięki. Według mnie może nie jest cacy, ale ma dla niego szacunek. Jest za co, w przeciwieństwie do wielu polityków mających wpływ na dzisiejszy wygląd Narodu i państwa.

Też mi radość i powód do chwały być przy władzy będąc świnią.

~Łukasz

Napisano: 10 lut 2012, 17:38

2012-01-17 08:51
Re: LIST OTWARTY
wysłane przez ~Łukasz dnia 2012-01-17 08:51:42

~Łukasz

najmniejszy problem, tylko czasu brak. Jak znajdę chwilę to coś wysmaruję

Czy już coś wysmarowałeś?
Są chętni do podpisania ale nie mają czego podpisać, a publicznie się zobowiązałeś: \"coś wysmaruje\"!
~przypomnienie

Napisano: 10 lut 2012, 23:53

a może kogoś? i jak udało się?
~Stary kornik

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x