zapraszam do wsparcia protestu, jeśli ktoś się poczuwa - HYdE PaRK

Strona 1 z 5    [ Posty: 47 ]

Napisano: 10 lut 2012, 16:48

https://wiadomosci.onet.pl/regionalne/po ... omosc.html

w całej Polsce ludzie się organizują. Interweniowała Helsińska Fundacja Praw Człowieka. Środowisko naukowe. I wielu zwykych, prostych ludzi.

Jeśli ktoś się poczuwa to zachęcam do wsparcia.

KRRiT pokazała właśnie wzorcowo jaka jest \"demokracja\" w naszym kraju.

Najbardziej mnie cieszy, ze wielu ludzi którzy nie słuchają tego radia też ich popiera.

Jakoś dziwnie \"główne\" media nie trąbią o tej sprawie.
~Łukasz

Napisano: 10 lut 2012, 17:36

Akurat mnie ta stronnicza telewizja jest całkowicie obojętna.
~Adam

Napisano: 10 lut 2012, 17:37

2012-01-17 08:51
Re: LIST OTWARTY
wysłane przez ~Łukasz dnia 2012-01-17 08:51:42

~Łukasz

najmniejszy problem, tylko czasu brak. Jak znajdę chwilę to coś wysmaruję

Czy już coś wysmarowałeś?
Są chętni do podpisania ale nie mają czego podpisać, a publicznie się zobowiązałeś: \"coś wysmaruje\"!
~przypomnienie

Napisano: 11 lut 2012, 0:27

poza tym, że zaglądam na forum to mam jeszcze wiele innych zajęć. Przede wszystkim sprawy rodzinne. Nie mam na głowie tylko listu otwartego. Takiego listu nie pisze się w ciągu 15 minut.
Zamiast wciąż przypominać weź się za jakąś robotę. Moze sam coś wykombinujesz.
Adas rozumiem, że jest Ci obojętna. Może być. Tylko rozważ o co chodzi dokladnie w całej sprawie. Jeszcze nie spotkałem telewizji niestronniczej. Natomiast należy pozwolić mówić różnym środowiskom. KRRiT to nie narzędzie państwowego terroru.
~Łukasz

Napisano: 11 lut 2012, 0:32

Adaś tak samo, jak nadaje tvn24, czy zwykła publiczna, czy polsat, itd. tak samo wolno tv Trwam. Tak czy nie? Czy warunki przyznawania miejsca na multipleksie są inne dla tvn, a inne dla tv Trwam? Nie, więc wszystkich nadawców winno się traktować identycznie.
To co zrobiła dotychczas krajowa rada woła o pomstę do nieba. W życiu nie zapłacę abonametnu. Dworak może pomażyć.
~Łukasz

Napisano: 11 lut 2012, 0:33

to nie ja składałam obietnicę!
a myślałam że trwam nie jest stronnicza tv a tu proszę jest stronnicza.
~przypomnienie

Napisano: 11 lut 2012, 8:01

Obietnicę... może przysięgę?

stronnicza, nie musi oznaczać niedobrej. Jak samo określenie wskazuje chodzi o to z której jest strony. Złej czy dobrej.

Jeśli \"myślałaś\" (przynajmniej wiem, że rozmawiam z kobietą) to rozumiem, że oglądasz tą telewizję. Czy tak?
~Łukasz

Napisano: 11 lut 2012, 8:03

a i bardzo przepraszam za fatalny błąd powyżej w wyrazie marzenie, który napisałem raczej z rozpędu przez \"ż\".
~Łukasz

Napisano: 11 lut 2012, 12:22

a nie obiecałeś publicznie?
i gdzie napisałam o jakiej stronniczości myślę?
dlaczego nie czytasz tego co jest napisane a to co chciałbyś przeczytać?
i co to ma za znaczenie -przynajmniej wiem że rozmawiam z kobietą? tyś chyba szowinistą jest.
~przypomnienie

Napisano: 11 lut 2012, 12:36

nie, żaden szowinista, tylko nick \"przypomnienie\" jest rodzaju nijakiego, a wydaje mi się, że nie rozmawiam z dzieckiem.

Nie chodzi o to o jakiej stronniczości myslisz, tylko zrozumiałem z twojej uprzedniej wypowiedzi to, że stronniczość postrzegana jest przez ciebie ogólnie jako coś niewłaściwego, niedobrego, nagannego.

Owszem, napisałem, że jak się wyraziłem coś wysmaruję\", ale mimo wszystko jestem dość zajęty. Tak to jest gdy się ma dość liczną rodzinę, a sprawy zawodowe nie są najważniejsze. Nie jestem typem, który bezgranicznie jest zaangażowany w pracę i nic innego poza nią nie widzi.
~Łukasz

Strona 1 z 5    [ Posty: 47 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x