objaśnienia do sprawozdania
-
- Stażysta
- Zajmuję się: KDR, Stypendia szkolne
- Kontakt:
objaśnienia do sprawozdania
Czy macie jakies objaśnienia do wypełnienia sprawozdania? Bardzo byłabym wdzięczna jakby ktoś przesłał, bo ja nic nie mam.
Re: objaśnienia do sprawozdania
Mam pytanie: w objaśnieniach do sprawozdania napisano, że można wyciągnąć informacje z RI KDR z raportu KOSZTY. Ja nie mam takich raportów w systemie, ktoś ma? Może mam złą wersję systemu czy coś? Dajcie znać, bo już sama nie wiem gdzie tego szukać 

mmr nie zrozumiałaś wyjaśnienia poprostu chodzi o to by w wierszu1.5 wpisać liczbe wniosków o przedłużenie ważności karty bo tak jets określone w programie wydanie nowej karty..
W jaki sposób i na czym on polega... przeciez to tylko pomnożona kwota przez liczbe wniosków.. poza tym koszta liczą się same po wpisaniu liczby wniosków... nie łapie o co chodzi z tym raportem..
Zgadza się to pomnożona kwota przez liczbę wniosków. Sama nie wiem po co wysyłali taki raport. Raport zawiera nazwę gminy, liczbę wniosków i koszt.
Moę to dla tych którym program CAS nie liczy reguł... bo i takie przypadki słyszę... u mnie liczy sam bez problemu
Oprócz objaśnienia do sprawozdania - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Sprawozdanie. jak myślicie?
Sprawodanie
niepełnosprawność
sprawozdanie
sprawozdanie
karta-rozwód
wniosek
Szkolenie
Pomocy........proszę pilne
25 lat w sierpniu i wniosek dzisiaj
raport koszty