Cholera!!!! Co za program !!!
U mnie też wnioski wiszą w obsłudze. Przy zaznaczeniu wynik rozpatrzenia pozytywny i wpisaniu daty nie mogę ruszyć dalej!!! Ani zapisz ani zatwierdź tylko anuluj-wypchaj się !!!!
Aby wniosek mógł przejść do obsługi musi być zatwierdzony, więc to mam zrobione.... załącznik dodane. To co go boli?
Jak myślicie można zgłaszać problem na [email protected]???
boli go brak testowania, boli go pośpiech wdrażania, boli go skomplikowanie procedur, boli go nieprzejrzystość i niefunkcjonalność, boli go brak konsultacji z użytkownikami, boli go że takie programy to dojne krowy dla dojących , ale nam pozostaje stać i czekać jak krowie na rowie
Ja jestem na takim etapie, wnioski wisiały mi do obsłużenia ale miały status rozpatrzony zatwierdzony i nic z tym nie mogłam zrobić więc weszłam na zamówienie kart zamówienie kart-nowe zamówienie i są tam moje karty do zamówienia i na to wygląda ze to jest prawidłowy etap mam nadzieję a po drodze nie pojawiały mi się żadne błędy ale mam problem bo nie zmieniałam numeru sprawy i widnieje mi jako nr teryt.AAAA.1.2016 i nie zmieniłam rodzaju szkoły a mimo to mi przyjęło czy miał ktoś taki przypadek?
Ja uaktywniłam tą opcję zapisz zatwierdz przy zakładce decyzje/.... trzeba wejść we wnioski do obsłużenia, dać obsłuż, następnie wybrac "wniosek" na samej górze, szczegłóły wniosku, i na samym dole edytuj wniosek, później ZATWIERDŹ, nie zapisz...I dopiero można przyznać karty, i kiedyś w przyszłości wysłać zamówienie...