"obsłuz karty" i co dalej? - Karta Dużej Rodziny

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 13 sty 2016, 11:57

i wyskakuje "błąd wystąpił wyjątek".
Kulcia

Napisano: 13 sty 2016, 12:38

Cholera!!!! Co za program !!!
U mnie też wnioski wiszą w obsłudze. Przy zaznaczeniu wynik rozpatrzenia pozytywny i wpisaniu daty nie mogę ruszyć dalej!!! Ani zapisz ani zatwierdź tylko anuluj-wypchaj się !!!!
Aby wniosek mógł przejść do obsługi musi być zatwierdzony, więc to mam zrobione.... załącznik dodane. To co go boli?
Jak myślicie można zgłaszać problem na [email protected]???
anna5231

Napisano: 13 sty 2016, 12:56

boli go brak testowania, boli go pośpiech wdrażania, boli go skomplikowanie procedur, boli go nieprzejrzystość i niefunkcjonalność, boli go brak konsultacji z użytkownikami, boli go że takie programy to dojne krowy dla dojących :lol:, ale nam pozostaje stać i czekać jak krowie na rowie ;)
ubu

Napisano: 13 sty 2016, 13:11

Ja jestem na takim etapie, wnioski wisiały mi do obsłużenia ale miały status rozpatrzony zatwierdzony i nic z tym nie mogłam zrobić więc weszłam na zamówienie kart zamówienie kart-nowe zamówienie i są tam moje karty do zamówienia i na to wygląda ze to jest prawidłowy etap mam nadzieję a po drodze nie pojawiały mi się żadne błędy ale mam problem bo nie zmieniałam numeru sprawy i widnieje mi jako nr teryt.AAAA.1.2016 i nie zmieniłam rodzaju szkoły a mimo to mi przyjęło czy miał ktoś taki przypadek?
kdr2015

Napisano: 13 sty 2016, 13:26

jesteś tam gdzie wszyscy którym się udało, wszyscy mają 1 numer taki sam, zatem wszystko jest ok chciało by się powiedzieć, ale nie jest :lol:
ubu

Napisano: 15 sty 2016, 15:12

Ja uaktywniłam tą opcję zapisz zatwierdz przy zakładce decyzje/.... trzeba wejść we wnioski do obsłużenia, dać obsłuż, następnie wybrac "wniosek" na samej górze, szczegłóły wniosku, i na samym dole edytuj wniosek, później ZATWIERDŹ, nie zapisz...I dopiero można przyznać karty, i kiedyś w przyszłości wysłać zamówienie... :D
olaaaa

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x