Obszar A2
Re: Obszar A2
Dobre pytanie. W tym roku pierwszy raz robię ten obszar i też się zastanawiam.
Wymyśliłam, że skoro mojego wnioskodawcę będzie woził samochodem ktoś z rodziny, to biorę dowód rejestracyjny samochodu, oświadczenie o ilości km i o tym, że ten ktoś faktycznie woził tę osobę i może od ośrodka szkoleniowego listę obecności.
Wymyśliłam, że skoro mojego wnioskodawcę będzie woził samochodem ktoś z rodziny, to biorę dowód rejestracyjny samochodu, oświadczenie o ilości km i o tym, że ten ktoś faktycznie woził tę osobę i może od ośrodka szkoleniowego listę obecności.
Witam, ja przyznając dofinansowanie do kosztów dojazdu przyjęłam zasadę, że rozliczam koszty na podstawie cen biletu na danej trasie w związku z tym proszę o następujące załączniki
1) oświadczenie przewoźnika wykonującego usługi w zakresie komunikacji publicznej o najniższej cenie biletu na danej trasie (załącznik nr 1 do umowy),
2) kserokopię karty przeprowadzonych zajęć z ośrodka
a w sytuacji gdy osoba była dowożona dodatkowo
3) kserokopię dowodu rejestracyjnego pojazdu i kserokopię prawa jazdy osoby dowożącej Wnioskodawcę,
4) oświadczenie osoby dowożącej o dowożeniu Wnioskodawcy (załącznik nr 2 do umowy).
5) oświadczenie o konieczności bycia dowożonym na kurs prawa jazdy kategorii B (załącznik nr 3 do umowy).
1) oświadczenie przewoźnika wykonującego usługi w zakresie komunikacji publicznej o najniższej cenie biletu na danej trasie (załącznik nr 1 do umowy),
2) kserokopię karty przeprowadzonych zajęć z ośrodka
a w sytuacji gdy osoba była dowożona dodatkowo
3) kserokopię dowodu rejestracyjnego pojazdu i kserokopię prawa jazdy osoby dowożącej Wnioskodawcę,
4) oświadczenie osoby dowożącej o dowożeniu Wnioskodawcy (załącznik nr 2 do umowy).
5) oświadczenie o konieczności bycia dowożonym na kurs prawa jazdy kategorii B (załącznik nr 3 do umowy).
Witam!
ale koszty dojazdu można zwracać tylko przy kursie poza miejscem zamieszkania prawda??
Dzieki
ale koszty dojazdu można zwracać tylko przy kursie poza miejscem zamieszkania prawda??
Dzieki

Oprócz Obszar A2 - Stare tematy przeczytaj również:
Nagrywanie pracownika!!
Pomoc finansowa na usamodzielnienie i pomoc na kontynuowanie
dofinansowanie aparatu słuchowego.
Moduł II powtarzanie semestru
wynagrodzenie pogotowie
stowarzyszenie
pełnoletni wychowanek w placówce
Na jaki okres pomoc kontynuowanie nauki
as obszar D
przesunięcia w ramach zadań z algorytmu