Obszar C Zadanie 2 - czy możemy dofinansować do naprawy skut - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 12 wrz 2019, 12:44

Pytanie jak w temacie czy przyznajecie dofinansowanie do utrzymania sprawności technicznej tylko wózków o napędzie elektrycznym czy także tzw. skuterów elektrycznych po sprawdzeniu modelu okazało się, że jest to skuter elektryczny, pozostałe kryteria wnioskodawca spełnia.
Powiem szczerze że po tylu latach realizacji zadania olśniło mnie, że w samej nazwie jest "(...)wózka o napędzie elektrycznym " a teraz w kierunkach mamy wyjaśnione odrębnie co rozumiemy pod pojęciem wózek o napędzie elektrycznym a co przez skuter elektryczny także już sama nie wiem.
Wysłałam zapytanie do Warszawy ale odzewu brak a dodatkowo otrzymałam informację, że Pani Małgosia Poręba jest na urlopie do 23.09 ...
Z góry dziękuje za pomoc
ewaaa
Stażysta
Od: 21 wrz 2017, 13:26
Zajmuję się: Aktywny samorząd

Napisano: 12 wrz 2019, 13:51

Ale w Kierunkach jest przecież napisane, że Obszaru C zad 2- pomoc w utrzymaniu sprawności technicznej posiadanego skutera lub wózka inwalidzkiego o napędzie elektrycznym, (.....). Już na 1 stronie jest jasny zapis
pracownik MOPR
Praktykant
Od: 11 kwie 2019, 15:21
Zajmuję się: środki PFRON

Napisano: 12 wrz 2019, 14:03

pracownik MOPR pisze:Ale w Kierunkach jest przecież napisane, że Obszaru C zad 2- pomoc w utrzymaniu sprawności technicznej posiadanego skutera lub wózka inwalidzkiego o napędzie elektrycznym, (.....). Już na 1 stronie jest jasny zapis
Dzięki za pomoc i w takich chwilach wstyd człowiekowi, że tego nie zauważył... ale coraz częściej łapie się na tym, że realizując ten program zaczynam za bardzo kombinować ... zamiast szukać prostych rozwiązań.
ewaaa
Stażysta
Od: 21 wrz 2017, 13:26
Zajmuję się: Aktywny samorząd

Napisano: 12 wrz 2019, 14:06

To jest skutek ciągłych zmian w tym programie. Co człowiek zapamięta to zaraz jest inaczej.
pracownik MOPR
Praktykant
Od: 11 kwie 2019, 15:21
Zajmuję się: środki PFRON

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x