Ocena wniosku uzasadnienie - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 05 maja 2020, 12:42

Właśnie wróciłam do pracy bo dłuższej nieobecności i dostałam system SOW bez szkolenia niestety. Dlatego zwracam się do was o pomoc.
Co wpisujecie w uzasadnienia przy ocenie formalnej, merytorycznej i do zatwierdzenia.
asiaPCPR
Stażysta
Od: 11 wrz 2017, 13:20
Zajmuję się: Pracuję w dziale rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, zajmuję się programem Aktywny Samorząd.

Napisano: 05 maja 2020, 14:31

ja wpisuję "pozytywna ocena formalna lub merytoryczna", jeżeli jest coś nie tak, to wpisuję co należy zrobić lub uzupełnić w ocenie formalnej w tym okienku. nie piszę już pisma, wiem, że niektórzy piszą pismo. Ja wyszłam z założenia, że ocenę wnioskodawcy dostają, więc już pisma nie piszę.
stokrotka75
Stażysta
Od: 20 mar 2020, 9:38
Zajmuję się: rozpatrywanie wniosków ze środków PFRON.

Napisano: 05 maja 2020, 14:55

My również pisma o brakach nie piszemy, jak ktoś ma coś do poprawy, to po prostu klikam do poprawy i w uzasadnieniu wpisuje całą formułkę, co jest do poprawy i jaki ma czas.
Moniuszko
Referent
Od: 09 lip 2017, 15:26
Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS

Napisano: 06 maja 2020, 8:30

a w uzasadnieniu do zatwierdzenia co piszecie, bo podobno na szkoleniu mówili zeby opisac wszystko dlaczego dostał dofinansowanie,dlaczego takie a nie inne odwołać sie do warunków uczestnictwa.
asiaPCPR
Stażysta
Od: 11 wrz 2017, 13:20
Zajmuję się: Pracuję w dziale rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, zajmuję się programem Aktywny Samorząd.

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x