Z nami kontaktował się nasz oddział, że mamy bazować na szablonach umów opracowanych przez PFRON... Kazdy mówi inaczej.... nie wiadomo kogo słuchać....
Może ktoś wrzucić nowy szablon jako załącznik bo u mnie nic nie ma. Powinien pojawić się w szablonach centralnych?
czy grzebałeś coś przy terminach zakończenia naboru? jeśli tak, to te pcpr dostaną umowy w przyszłym tygodniu, jeśli nie, to z konta administratora, klikasz nabory/szablony dokumentów i tu powinny być, jak nie ma to dzwoń do swojego opiekuna w PFRON
Grzebałem bo kazali na szkoleniu zamknąć nabór po 31 marca a potem znowu je otworzyć we wrześniu. Można zapisać *.odt z umową do pliku. Skoro szablon jest centralny to będzie taki sam dla wszystkich. Jeżeli ktoś by poratował [email protected]
Najlepsze jest to że szablonów nie ma a zasady mówią o wypłatach czesnego do 31 maja. Umowy trzeba przygotować i rozesłać do osób składających wnioski papierowo.
Ja mam pytanie odnoście tego szablonu umowy zamieszczonego w SOW. Umowa otwiera się w libreoffice i pokazuje się na początku dana zmienna odnośnie reprezentacji {Dyrektor} czy można to zmienić bo w naszej gminie Prezydent reprezentuje realizatora?